KLAR, FERDIG, GÅ: Kjempeinnsats fra alle som deltok i årets misjonsløp for Romania under Liv og Vekst, lørdag 15. juli.
FOTO: NAOMI CURWEN


Rekordløp

Årets misjonsløp under Liv og Vekst ble et rekordløp med flere deltagere og ny gaverekord sammenliknet med tidligere år.

I år løp vi for Romania og arbeidet som drives i det sørlige fylket Calarasi. Målet var å samle inn nok penger til en minibuss, og det klarte vi med glans! En stor takk til alle som løp, sponset, heiet og bidro med å organisere.

Nærmere 240 000 kroner ble registrert som sponsorbeløp, både på nett og via barnas sponsorskjemaer. Den som samlet inn mest penger var syv år gamle Levi Andreassen, som løp inn hele 14 000 kroner!  

Mange kreative og spreke innslag
Så mange som 135 misjonsløpere deltok, både barn, ungdom og voksne. Til og med en hund var å se i løypa. På en halvtime rakk de raskeste å løpe 19 ganger rundt den cirka 500 meter lange runden, imponerende!

Det manglet heller ikke på kreative innslag. Parykker i ulike farger og fasonger suste forbi alle som heiet, noen sjonglerte, flere hadde kledd seg ut, noen løp med trillebår, en gikk på ski og andre var teipet sammen i beina. Korpssjefen i Misjonskirken speiderkorps gikk langs løypa og samlet inn rundt 1300 kroner i en kopp fra engasjerte tilskuere. Ekstra gøy var det og at pastor Carlos Diaz på besøk fra Colombia løp for arbeidet i Romania.

Glemte du å sende inn ditt sponsorbeløp?
Send RAUS + beløp til 2468 via SMS, eller Vipps «Raus – Liv og vekst» med nummer 117008. Takk for din gave!

ALLE FOTO: Kommunikasjonstjenesten, Misjonskirken Norge

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Innovativ Design

X