Skal du feire jubiléum og er på leting etter et godt formål gjestene kan gi en gave til? Skal din menighet velge et nytt giverformål? Eller ønsker du å bli fastgiver til et prosjekt, men har ikke bestemt deg for hvilket?

På denne siden vil vil oppdatere med nyheter fra de ulike giverprosjektene i Misjonskirken Norge og i UNG, fremme prosjekter som er i særlig behov av mer økonomi eller som vi rett og slett ønsker å sette ekstra fokus på i en periode.

Totaloversikt over alle våre giverprosjekter finner du på prosjektisiden, samt i denne brosjyren (leses på nett via issuu.com).

Ressurser til bruk i innsamling

Vi ønsker at menighetene lykkes med sine innsamlinger til giverprosjektene. Vi jobber derfor fortløpende med å produsere nye ressurser, som viser frem det gode arbeidet som drives. Disse kan misjonskirkene bruke og tilpasse for informasjon og innsamling lokalt. Se hva vi har av ulike ressurser til nedlastning via ressursarkivet og se/last ned filmer via vår Vimeo-kanal.

Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt med en av oss i kommunikasjonstjenesten.

Aktuelle giverprosjekter

ØKER FRADRAGET: Regjeringen øker maksimalbeløpet for skattefradrag i 2019 og endrer momskompensasjonsordningen til frivillige organisasjoner….

MISJONSENGASJEMENT: Flere misjonskirker er tett knyttet til vår søsterkirke i Romania. De gir jevnlig til…

GJENNOMFØRT: Det første kullet med deltagere på Bibelskolen i Calarasi fikk sine diplomer lørdag 1. desember….