Velkommen til fantastiske dager i nord!

Tid: 22. juni-25. juni 2018
Sted: Folkehøgskolen Nord-Norge (Soltun), Evenskjer.
Påmelding: Via checkin.no her.

Program: Brosjyre med program. Brosjyren kan lastes ned fra ressursarkivet  i mappen Arrangementer.

NB! Bestill flyreise eller andre reisebilletter i god på grunn av mange sommeraktiviteter i Harstad denne helgen, blant annet Festspillene i Nord-Norge fra 23. juni. Liv & Vekst i nord starter fredag formiddag og varer til om lag klokka 12.00 på mandagen.

Hovedtaler på kveldsmøtene er Rickard Lundgren (bildet) fra Gå ut mission i Sverige. I sin forkynnelse er han opptatt av misjon til unådde folkeslag. Han taler med åndelig dybde kombinert med humor på høyt nivå, samt en livsnær forkynnelse som kjenner livets smerte. Rickard reiser til mange land og har sett mange nye menigheter som er startet. Rickard er fra Katrineholm og arbeider spesielt med menighetsplanting i vår søsterkirke i Sverige, Equmeniakyrkan.

Klokken 10.00 lørdag-mandag blir det LabaraTROrium – møte for alle sammen – med Linda Andernach Johannesen og husbandet.

For ungdom blir det Stagedive, for barna blir det Åpent hus og SuperSommer. Dessuten er det seminarer, grillfest og festivaltelt. Liv & Vekst i nord er kjent for sin store hjertevarme og glede, lett å bli kjent med nye og inkluderende fellesskap. Alle er varmt velkommen!

NB! I år blir det misjonsløp til inntekt for barnekirken Ezperansa! Les mer om misjonsløpet og formålet på mknu.no/misjonslop (felles infoside med Liv & Vekst Stavern).

Vi inviterer til godt fellesskap med venner fra hele Nord-Norge og andre steder i landet.

– Merete Forsdahl og festivalkomitéen ønsker varmt velkommen til Folkehøgskolen Nord-Norge, Evenskjer.

SE FILM FRA FJORÅRETS LIV OG VEKST I NORD: