JULEKAMPANJEN 2018:

Dere er verdens lys! En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules. Heller ikke tenner noen et lys og setter det under et kar, men i lysestaken. Da lyser det for alle som er i huset. Slik skal dere la lyset deres skinne for menneskene, så de kan se de gode gjerningene dere gjør og prise deres Far i himmelen.

Matt. 5,14-16

Julekampanjen 2018 går til det flotte arbeidet vår søsterkirke driver sør i Romania.

Mange reiser og ser seg aldri tilbake, men noen velger å bli i Romania i håp om å utgjøre en forskjell for sitt folk. De ser menneskene rundt seg, de mange behovene, de som ikke har hørt om Jesus enda – og de blir fylt med en inderlig medfølelse. Så de velger å bli og tjene Gud der de er, med det de har. De forteller de gode nyhetene til alle som vil høre, og nye mennesker kommer til tro. De ber for syke og folk blir helbredet. De inkluderer de menneskene som samfunnet ellers har satt på sidelinjen. De satser på barna og ungdommene så de skal ha en framtid, og de engasjerer seg i de mange sosiale behovene som finnes.

De er lys for sitt folk! Vi ønsker å stå sammen med dem.

Gi en gave

  • Gi med mobilen et valgfritt beløp med Vipps: #132769
  • Gi et gavebeløp med bankkort HER – (mulighet for skattefrie gaver)

Lag din egen innsamlingsaksjon! Har du bursdag eller andre jubileum som markeres i desember? Hva med å benytte sjansen til å samle inn til et godt formål? På minaksjon.no kan du opprette din egen innsamling for arbeidet Misjonskirken Norge støtter i Calarasi, Romania. Enkel veiledning finnes i mappen til Julekampanjen 2018 i ressursarkivet. 

Ressurser

Vi håper våre misjonskirker vil støtte julekampanjen i desember.
Her er ressurser som fritt kan benyttes til dette.

Hjertekalender

Bli med på en annerledes julekalender. En omvendt julekalender! I stedet for å noe hver dag, kan barna være med å gi og lære. På denne måten kan man lære barna hjemme eller i barnegruppen gleden det er å dele. Samtidig får de innblikk i en litt annen virkelighet enn sin egen hverdag i Norge. Årets hjertekalender har fokus på Romania og prosjektet er en skolefritidsordning en av menighetene driver i Calarasi, helt sør i landet.

Kalenderen med beskrivelse og mal til hjerteboks kan lastes ned helt gratis på mknu.no/ressurser, i mappen «Julekampanjen 2018».

Adventsfilmer

I forkant av hver søndag i advent legger vi ut en film fra arbeidet i Calarasi her på nettsiden og på sosiale medier. Misjonskirkene står fritt til å laste ned og vise disse i menigheten, så flest mulig får et innblikk i arbeidet vi støtter sammen. Bruk filmene i innsamlingsarbeid for julekampanjen eller som misjonsinfo. Se filmene og last ned via ressurssiden eller på vimeo.com/misjonskirkennorge.

Andre ressurser 

I mappen «1 JULEKAMPANJEN 2018» på ressurssiden har vi lastet opp en presentasjon (PowerPoint) som kan vises i menigheten eller der det måtte passe. Et vedlegg til presentasjonen gir tekst som kan leses eller brukes som grunnlag for å fortelle om bildene. Dette kan for eksempel benyttes ved en kollekt-tale for innsamling til Calarasi. I tillegg ligger det om lag 30 bilder som kan lastes ned og brukes for å presentere arbeidet. De siste filmklippene og bildene ble tatt i november 2018.

Aktuelle nyheter og blogger

 ← Til bloggoversikten Fra kall til langsiktig partner Alt vårt arbeid har på et eller…

MISJONSENGASJEMENT: Flere misjonskirker er tett knyttet til vår søsterkirke i Romania. De gir jevnlig til…

GJENNOMFØRT: Det første kullet med deltagere på Bibelskolen i Calarasi fikk sine diplomer lørdag 1. desember….