MISJONSKIRKENS DAG  – søndag 27. oktober 2019

Misjonskirkens dag er en felles dag for alle våre lokale menigheter – misjonskirker, lokale UNG-grupper og speiderkorpset, Ansgarskolen, Misjonskirken UNG og Misjonskirken Norge. Det inkluderer perspektivet at vi er i et fellesskap med våre internasjonale søsterkirker og kirkebevegelser i nettverket IFFEC. 

Misjonskirkens dag er til for at vi sammen, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt, kan sette søkelyset på at vi er med i et stort fellesskap. Det vi gjør som hvert enkelt ledd påvirker og inspirerer, støtter og beskytter det store fellesskapet vi tilhører. Dagen stadfester vår felles identitet som er våre historiske røtter og visjonen som vi arbeider etter. Vi oppfordrer alle menighetene våre til å sette av en gudstjeneste eller samling i oktober, der menighetene deler verdiene og visjonen ved vårt fellesskapet.

RESSURSER FOR MISJONSKIRKENS DAG

Taleressurser, presentasjoner og gaveinformasjon for Misjonskirkens dag 2019, vil være tilgjengelig fra 15. september. Dette kan lastes ned fra egen mappe i Dropbox på nettsiden mknu.no/ressurser.

Les mer om