MISJONSLØPET 2018:

Løp for Colombia!

I år samler vi inn til Barnekirken Esperanza i Colombia! Barnekirka er et flott møtested, midt i en bydel hardt belastet av rus og kriminalitet. Esperanza ønsker å bringe håp til sitt nabolag, og være et trygt sted der mennesker får oppleve Guds kjærlighet. Her er det møter, lovsang, relevant undervisning, bønn og aktiviteter for både barn og voksne.

Misjonsløpet har også tidligere samlet inn til Barnekirka Esperanza. Barnekirka planlegger nå en bygge på en etasje, med plass til møtesal og musikkskole, og helt på toppen en ballbinge der barn og ungdom i området kan spille fotball. Dette ønsker vi i Misjonskirken Norge og UNG å være med å støtte!

→ SE FILM FRA BARNEKIRKA NEDERST PÅ SIDEN

Når skjer dette?

Bli misjonsløper eller sponsor?

  • Løp flest mulig runder for å samle inn penger! En runde er på cirka 500 meter og deltagerne løper så mange runder de kan på 30 minutter. Løpet byr på mye moro og engasjerte supportere! Kan du tenke deg å være en misjonsløper? Da må du gjøre følgende:

1. Registrer deg som løper (velg riktig påmeldingsknapp lenger nede på siden)
2. Skaff deg sponsorer

Du får en egen link du kan dele med potensielle sponsorer, eller du kan skrive dem inn manuelt på samme side du registrerte deg som løper.

NB! Barn er også hjertelig velkommen til å løpe! I festivalkontoret finnes egne sponsorskjema de kan bruke, og foresatte må hjelpe barna med å registrere sponsorene elektronisk.

  • For å sponse en løper må du registrere deg elektronisk selv eller få den du skal sponse til å registrere deg. Du kan sponse med et runde-beløp eller et fastbeløp. Benytt riktig knapp her under for å registrere deg selv som sponsor. Du trenger da telefonnummer eller e-post til den du skal sponse.