Velkommen til Kombikurs 2017!

Misjonskirken Speiderkorps har gleden av å invitere deg til Kombikurs 22.-24. september på Hovden! Dette er en viktig møteplass der våre speiderledere og patruljeførere kan få utvikle sin kompetanse, treffe nye og gamle speidervenner, og få oppleve gudstjeneste og spennende seminarer. Kombikurset er et felles arrangement for speidere fra 12 års alderen og oppover til godt voksne ledere. Alle kursene har tilpassede opplegg tilrettelagt for alder og verv.

Praktisk

Påmelding
Påmelding skjer til gruppeleder som melder på via min.speiding.no. Husk å melde dere på fellestransport lokalt. Faktura sendes til gruppene etter kurset.

Priser
Kursene Assistent, Peff 1, Peff 2, Peff 3: kr 500
Øvrige kurs: kr 650

NB! Ved påmelding etter kl. 8.00 den 11. september øker prisen med kr 250. Etter dette er påmeldingen bindende og ved avmelding beregnes det full betaling.

Program
De enkelte kursene har egne program, med noen felles programposter:
Fredag er det kveldsmat og kursåpning kl. 19.00 ved Hovden Høyfjellsenter. Det blir midnattsgudstjeneste lørdag kveld. Søndag er det besøk til Hovden Badeland (husk badetøy) og felles gudstjeneste før avreise kl. 14.00.

Informasjon
Alle deltakerne på Kombikurs er forsikret gjennom sitt medlemskap i NSF. Informasjon om pakkeliste, kjørebeskrivelse og helsekort kan lastes ned fra i «Speider»-mappen i ressursbanken.

Kursoversikt

Går du i 7. klasse eller oppover og vil lære mer om grunnleggende speiderferdigheter og samarbeid i patruljen er dette kurset for deg. Her er det mye praksis, blandet med litt teori. Vi sover inne hele helgen.

Kursleder: Matilde Bauer-Nilsen Eidsvåg, e-post: matilde.eidsvag@hotmail.no, tlf: 986 87 595.

Kurset for deg som går i 8. klasse og oppover. Vi skal gjøre mye gøy, lære om hvordan du kan være en god patruljefører og lære generell speiderkunnskap. Det blir en gøy og lærerik helg det vi skal sove ute en natt, grille bål og skape nye vennskap.

Kursleder: Andreas Bjørsvik, e-post: andreas.bjorsvik@gmail.com, tlf: 412 67 928.

Ledertrening og for deg som går i 9. klasse og oppover. Opplegget vil inneholde øvelser i samarbeid, konkurranser og en fantastisk naturopplevelse! Vi skal sove ute hele helgen, grille bål, gjøre dere til verdens beste ledere og skape nye vennskap. Vi gleder oss til å se akkurat deg på Peff 2 til høsten!

Kursleder: Jonas Tjemsland, e-post: jonas.tjemsland@gmail.com, tlf: 991 05 496.

Er en populær samling for tøffe speidere som har deltatt på Peff 1 og 2. For å være med på dette awesome kurset må du gå i 10. klasse eller på videregående. Her vil du lære mye nytt gjennom spennende aktiviteter. Du treffer gutter og jenter på din egen alder i tillegg til verdens tøffeste ledere. Vi sover ute hele helgen.

Kursleder: Morten Rønnestad, e-post: mortenronnestad@gmail.com, tlf: 906 99 368.

Dette er kurset for deg som har gjennomført de andre Peff-kursene og er ferdig på grunnskolen. Kurset byr på hyggelig tid rundt bålet, rebusløp, matlaging ute og en aktivitet med mer action. Vi sover ute hele helgen. Håper å se deg der!

Kursleder: Vilde Tønnesen, e-post: vildehaavik@gmail.com, tlf: 450 00 208.

Krever ingen spesielle forkunnskaper og gir grunnleggende ledertrening for speiderledere. Er du en ny leder er dette et kurs som vil gjøre deg til en tryggere leder. Tema som inngår i kurset er hvordan fungerer de ulike delene av gruppa sammen, patruljesystemet, mening og helhet i treningsprogrammet, halv- og helårsplanlegging og kristen trening.

Kursleder: Kirsten Bondevik, e-post: kjrbondevik@gmail.com, tlf: 980 56 858.

Dette kurset er for ledere som har deltatt på programkurs og andre lederkurs tidligere. Her blir det lagt vekt på utveksling av erfaringer, tanker og ideer fra speiderhverdagen fra den enkelte deltaker i en «ledig» atmosfære.<
Kursleder: Steinar Haugnes, e-post: steinar.haugnes@gmail.com, tlf: 458 88 614.

Dette er et kurs, eller en samling, for småbarnsfamilier hvor «veien blir til underveis», og hvor det blir lagt opp til turer og aktiviteter etter barnas ønske og behov. Det er lagt opp til godt fellesskap med familien på dagen og for sosiale samlinger på hyttene for foreldrene på kvelden. Ta gjerne med deg andre kjente med barn og gjør det til en felles opplevelse i det fine høstfjellet på Hovden.

Kursleder: Joakim Haugnes, e-post: joakim.haugnes@gmail.com, tlf: 950 70 613.

Kursledere på Kombikurs 2017 er blant annet (f.v.) Morten Rønnestad, Matilde Bauer Nilsen Eidsvåg, Vilde Haavik Tønnesen og Jonas Tjemsland.