PROSJEKTNR: U03

Touchpoint – for studenter og unge voksne

Touchpoint ønsker å være en kirke for dem som ikke går i kirke, og et sted der unge mennesker trives så godt at de vil invitere med sine venner. Visjonen er å nå mennesker som er borte fra Gud og menighet, og gjøre dem til etterfølgere av Jesus. Misjonskirken UNG satser derfor mye på at dette skal skje i enda flere byer og steder i Norge.

Det begynte i august 2013 da om lag 40 personer kom til den første Touchpoint-samlingen på Lund bedehus i Kristiansand. I dag er det over 800 studenter og unge voksne som deltar. Touchpoint er nå etablert på fem steder, i Kristiansand, Lyngdal, Jæren, Aust-Agder (Grimstad) og i Oslo. Det planlegges etablering i flere byer.

Hver uke møter nye ungdommer Jesus for første gang gjennom Touchpoint, og kristne som ikke går i noen menighet har funnet et hjem i Touchpoint. Målet med møtene er å skape en kom-og-se-opplevelse som engasjerer folk, bygger tillit og leder mennesker til Gud.

Foruten storsamlingene får deltagerne være med i Connect-grupper som er mindre fellesskap der de blir kjent med hverandre og Gud. Det er også et fokus på at de unge skal kunne bruke sine gaver og talenter i en konkret tjeneste.

Pastor og initiativtaker, Roy Elling Foss, leder styret som har ansvar for oppfølging og utvikling av Touchpoint.

En gave til Touchpoint betyr mye for å utvikle og følge opp dette spennende nybrottsarbeidet.