TALERESSURSER TIL UNGDOMSARBEID

Nedlastingsside for taleressurser til bruk i misjonskirkenes ungdomsarbeid. Ressursene tilhører Misjonskirken UNG, men kan lastes ned og benyttes fritt i UNG-gruppene. (Se informasjon om frivillig kontigent lenger nede på siden). Hvert halvår produseres fire taleserier, med en kortfilm, bilder til sosiale medier, PowerPoint-maler, smågruppeopplegg, og introduksjonsark med info om taleserien, eksempler, illustrasjoner, aktuelle bibeltekster og lovsanger.

Se informasjonsfilm:

Temaer for første halvdel av 2018:

  • ”FAKTISK?” – stiller spørsmål ved noen av det samfunnet vil fortelle oss. Rett og slett en faktasjekk på om det vi hører egentlig fungerer å leve etter
  • ”JESUS” – hvem er Jesus? Hvem er han for oss i dag? Jesus er vår frelser, vår herre og vår venn!
  • ”HVORDAN HAR DU DET…. EGENTLIG?” – om å snakke sant om livet, både når det er bra, ikke så bra og når vi har noe som holder oss tilbake.
  • ”JEG HAR EN PLASS” – følger ulike bibelske personer, for å se hvordan de fant sin plass i Guds store historie. Vi ønsker å spørre ungdommene våre: Har du funnet din plass i Guds store historie?

Nedlasting

Nyttige tips:

  • Last ned innholdet på en minnebrikke e.l. og del denne med aktuelle ledere i menigheten. Den som er ansvarlig må holde oversikt på hvem som har fått utdelt dette.
  • Dette er store filer, sørg for at de lastes ned et sted med god nettforbindelse og beregn god tid.

Har du spørsmål om eller problemer med nedlasting? Send en e-post til rachel@mknu.no

Har du spørsmål om produksjonen eller innholdet? Send e-post til markus@mkirken.net

Betaling

Taleserieressursene ligger åpent til bruk for alle. UNG har satt en frivillig kontingent på 3000 kr i året, som vi oppfordrer alle som har mulighet til å være med på å betale. På denne måten kan UNG fortsette å utvikle disse ressursene, slik at deres ungdomsarbeid kan dra enda mer nytte av dem i fremtiden.

Kontingenten betales inn til 3000.15.09000 og merkes med «Kontingent taleserieressurs».