Våre utsendte

Misjonskirken Norge støtter hovedsakelig lokale arbeidere, men vi sender også misjonærer som bidrar strategisk inn i det lokale menighetsarbeidet og de ulike sosiale prosjektene. I dag har vi ett norsk misjonærpar utsendt til Colombia, i tillegg støtter vi et dansk-rumensk par utsendt til Romania fra Det Danske Missionsforbund. Misjonskirken Norge har også et utvekslingsprogram for unge frivillige arbeidere i Colombia, der man kan jobbe som ettåring i prosjektene våre i Bogotá. Skoleåret 2017/2018 er Miriam Alsvik fra Trondheim misjonskirke ettåring i arbeidet vårt.

Mona og Odd Bjørge Risanger
Ekteparet Risanger reiste til Colombia våren 2017. Det er ikke første gang de er utsendte fra Misjonskirken Norge. Tidlig på 90-tallet bidro de innen administrasjon og undervisning i landet, og i 1998 dro Odd Bjørge tilbake alene for å hjelpe å starte skolefritidsordningen Esperanza. Odd Bjørge er i dag Misjonskirken Norges stedlige representant i Colombia. Begge vil være engasjert i menighetsarbeid, oppfølging av våre sosiale prosjekter og veiledning for pastorer og deres familier. Følg bloggen deres her.

Kontaktinformasjon:
Odd Bjorge: objrisanger@gmail.com
Mona: mir@pactonor.org

Vil du støtte ekteparet Risanger i Colombia?
Gi en gave eller registrer deg som fastgiver her.

Ettåring i Colombia
Skoleåret 2017/2018 er 19 år gamle Miriam Alsvik fra Trondheim misjonskirke utsendt som vår ettåring. Hun bor hos en colombiansk familie, får delta og bidra i prosjektene våre i Bogotá og følges opp av misjonærparet Risanger. På bloggen hennes beskriver hun sine erfaringer dette året: https://miriamalsvik.com/

Les om Miriams innsamlingsaksjon til Barnekirka Esperanza her! Pågår frem til 20. juni 2018

Misjonskirken Norge ønsker å gi unge muligheten til å erfare en annen kultur og få innsikt i en annerledes virkelighet enn den vi forholder oss til hjemme i Norge. Vi tror unge har mye potensial og mange egenskaper de kan bruke til å skape en forskjell i livet til barn og unge i Colombia. Les mer om Misjonskirken Norges utvekslingsprogram her.

Vil du støtte vårt utvekslingsprogram i Colombia økonomisk?
Gi en gave eller bli fastgiver her.

Dorthe og Cornel Pascu
Siden april 2006 har ekteparet Pascu jobbet som misjonærer i Romania. De er utsendt av vår søsterkirke Det Danske Missionsforbund og støttes av Misjonskirken Norge. Rumenske Cornel og danske Dorthe har to barn, Jonathan og Sara. Familien holder til i byen Onesti, nord-øst i Romania. Her hjelper de lokale menigheter med forkynnelse og bibelundervisning, og jobber med å plante nye menigheter. Fra 2015 har de jobbet målretta med evangelisering i landsbyer, og de driver flere barneklubber i og rundt Onesti. Utover menighetsarbeid er misjonærparet svært engasjert i sosialt arbeid.

Kontaktinformasjon:
cornelpascu@gmail.com

Vil du være med å støtte familien Pascu i Romania?
Gi en gave eller bli fastgiver her.