– Vi ønsker å fylle de nye hjemmesidene med spennende innhold koplet til sosiale medier, og samtidig være et viktig verktøy for menighetene våre, sier Trond Filberg (bildet) som er kommunikasjonsleder i Misjonskirken Norge.

Enkelhet i design og brukervennlig for alle plattformer har vært i fokus når nye hjemmesider skulle utvikles. Nå kan du lese hjemmesidene på mobilen på en mye bedre måte enn før. Kommunikasjonstjenestens stab har arbeidet intenst de siste månedene med å få nye hjemmesider til å bli en moderne presentasjon av Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG.

Fornøyd med løsningen
– Det har vært en krevende prosess, både fordi det er to organisasjoner som skal ha integrerte hjemmesider. I tillegg ønsket vi oss en strategisk partner som er tett på oss i utviklingsarbeidet.
Det er mye spennende på markedet, og nye løsninger dukker opp hele tiden. Det er mange som lager og tilbyr supre hjemmesider, men våre kravspesifikasjoner har også gjort det nødvendig å lande på noe som vi selv kan stå inne for. Blant annet fordi vi har begrensede økonomiske rammer, forklarer Trond.
Han er godt fornøyd med løsningen og berømmer sin medarbeider Rachel Olsen for prosjektledelse for de nye hjemmesidene. Dessuten har Naomi Curwen bidratt med mye i både forarbeidet og ved utarbeiding av innholdet.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X