FORBILDE: Johnny Omdal (t.h.) er takknemlig for veiledning og oppfølging fra Geir Johannessen. FOTO: Trond Filberg.

Hvor hadde jeg vært uten gode ledere og forbilder?

Det er et utrykk som sier «Vis meg dine venner, så skal jeg vise deg din framtid». Det er mye sannhet i et slikt utrykk. Vi blir formet av de vi tilbringer tid sammen med. Bare se på eldre ektepar. Er de ikke overraskende like i utseende, meninger og lynne?

Det er umulig å ikke bli påvirket av meninger og inntrykk, rundt oss. I Ordspråkene 22, 6 leser vi: «Lær den unge veien han skal gå, så forlater han den ikke når han blir gammel». Gode ledere gjør nettopp det!

Jeg hadde aldri vært der jeg er i dag, hvis det ikke hadde vært for alle de som har gått veien foran meg. De som viste meg veien når jeg ikke visste hvor jeg skulle gå. Ledere som har vist meg Jesus. Ledere som har hatt tro på meg og gitt meg muligheter. Jeg har fått lære av deres feil. Jeg har blitt møtt med åpne armer og tilgivelse når jeg har tabbet meg ut og gjort feil. Jeg er der jeg er i dag på grunn av dem.

I den sammenheng har jeg lyst å takke og gi ære til min gode venn og forbilde, Geir Johannessen. Han har vært min mentor i noen år. Jeg har mye å takke Geir for. Hans visdom, imøtekommenhet og klokskap har satt dype spor hos meg. Han har fulgt og ledet meg gjennom gode og dårlige perioder av livet mitt. Han har med sin erfaring satt ting i perspektiv. Han har hjulpet meg til og ikke miste motet og troen på meg selv.

Vi i Misjonskirken UNG ønsker ikke bare å ha gode ledere, vi ønsker også å være gode ledere. Jeg er mentor for flere unge ledere. Jeg ønsker å gi videre til dem det jeg har mottatt fra mine ledere. Alle er kalt til å la seg lede og til å lede andre, i stor eller liten skala. Det gjelder deg også. Uansett alder og erfaring. Sammen er vi sterke!

I disse dager kjører vi en kampanje i Misjonskirken UNG som vi har valgt å kalle «verdens beste ledere». Med denne kampanjen ønsker vi å sette fokus på viktigheten av gode ledere og ledertrening. Vi håper at du lar deg inspirere av kampanjen!

#verdensbesteledere

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X