UNG LEDERSKOLE: Over hundre deltagere og ledere var samlet på Ansgarskolen i april.

Vi er alle ledere

Selvledelse og trosforsvar var noen av temaene som var på programmet da UNG Lederskole samlet 85 deltagere og 20 ledere i slutten av april.

– Det opplevdes som en veldig vellykket lederhelg! Det virket som deltagere responderte godt på undervisningen, det ble mange gode samtaler, god mat og gøye aktiviteter, forteller leirsjef Mats Sveindal.

Mats Sveindal.

Deltagerne var i hovedsak fra menigheter i Misjonskirken Norge og var i alderen 16 til 20 år. Misjonskirken UNG som var arrangør, ser at dette er en viktig samling for å utruste nye medarbeidere til å ta ansvar i tjenester både i menighetene og på UNGs leirer.

– Jeg opplevde at ting fløt veldig godt. Arrangementskomitéen hadde gjort godt forarbeide, så vi kunne fokusere på hver våre ting og gjøre dem bra. En herlig gjeng frivillige gjorde at det ble lyd på anlegget, mat på bordet og det ble holdt rent og ryddig, forteller Mats. Han fikk tilbakemeldinger om at deltagerne var veldig fornøyd med undervisningen som ble holdt. Undervisningen startet med å gi gode grunner til at alle er ledere. Videre ble vi utfordret på å være tydelig kristne der vi er.

Deltagerne fikk gode tips til selvledelse, innføring i trosforsvar og viktig budskap om at vårt kall først og fremst er til Kristus og til å leve i felleskap med Ham og andre. De som delte i fellesundervisningen var Thomas Toft, Aleksander Gundersen, Johnny Omdal og Rune Tobiasen. Workshops på lørdag handlet om å ha en tjeneste innen lovsang, forkynnelse, produksjon, teknikere, media, aktivitet samt kiosk og kafé.

– Vi tror folk reiste hjem oppmuntret og utrustet til å gjøre en forskjell for Guds rike der de er, sier Mats takknemlig.

Av Trond Filberg

Malene H. Bjørgaas (bildet) sluttet 15. mai som arrangementskonsulent i Misjonskirken UNG.

Hun har satt tydelige og gode spor etter seg når hun har stått i spissen for å planlegge og gjennomføre UNGs leire og arrangementer, sammen med alle ivrige, frivillige medarbeiderne.  Malene har gjort en formidabel innsats i UNG, og vil bli savnet. Hun startet i 60% fra 1. juli i 2016 og økte til 80% fra 1. august i 2017. Nå har hun sluttet for å starte i ny jobb hos Playroom Event.

Alexander K. Olafsen er engasjert som vikar i stillingen til over sommeren. Han har tidligere jobbet i UNG og kjenner arrangementer og leirene godt, ikke minst sommerens Camp Stagedive og Across.

Stillingen arrangementskonsulent er utlyst for fast ansettelse. Søknadsfristen er satt til 21. mai.

Les mer om UNGs satsing på leirer og lederutvikling.

Støtt leirarbeidet i UNG

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X