UTSKIFTNINGER: Mange menigheter har fått nye lederskap etter årskiftet. Her er det leder i Randesund misjonskirke, Frank Aslaksen, som får godord, blomster og applaus ved avslutningen av årsmøtet i Randesund misjonskirke.


Nytt om navn juni 2018

Saken er oppdatert 21.06.2018

Lill Katrin Island (21) fra Trondheim blir ny barne- og ungdomsarbeider i Farsund misjonskirke. Hun har det siste året gått disippellinja ved Ansgarskolen og har blant annet bakgrunn som leder i Heimdal misjonskirke, vært styremedlem i Studentkveld og styret i Trondheim misjonskirke. Hun har vært engsjert Touchpoint Kristiansand og er varamedlem i korpsstyret for Misjonskirken Speiderkorps. I Farsund skal Lill Katrin delta på søndagsskolen og TenTro, ha en Between-gruppe og være på Connect, samt ha ansvar for Åpent Hus. Det blir også praktiske og administrative oppgaver.

Vågsbygd misjonskirke har ansatt Hanna Maria Borlaug som ny ungdomsarbeider. Sammen med ungdomsarbeider Markus Kleppe, skal hun være med å lede ungdomsarbeidet Contact. Hanna Maria har tidligere vært ungdomsarbeider i Porsgrunn misjonskirke og har gått bibel- og disippelllinja ved Ansgar Bibelskole. Hun har studert kristendom grunnfag ved Høyskolen for ledelse og teologi og er i gang med sosionomutdanning ved Universitetet i Agder.

Misjonskirken i Stavanger har ansatt Linda Marie Runde i fast stilling som barne- og ungdomspastor fra 1. august 2018. De har også ansatt Ingrid Kjosavik i 50 prosent knyttet til barn, eldre og administrasjon. Lars Egil Hagevik Fredriksen er engasjert i et vikariat i 50 prosent som annenpastor fra august 2018.

Rakel G. Nakkestad slutter som pastor i Misjonskirken Betel Mjøndalen. Sammen med ektemann og UNG-leder Svein Aksel G. Nakkestad, flytter de til Kristiansand. Svein Aksel vil fortsette som daglig leder i UNG, og vil pendle til hovedkontoret i Oslo. Dan Kristoffersen blir pastor i misjonskirken i Mjøndalen fra 1. august. De har også ansatt to nye barne- og ungdomsarbeidere 25 prosent stilling hver: Mathias Emil Brændeland og Elin Sofie Sjøstrøm.

Andreas Dahl Knapskog blir ny frivillig arbeider i Colombia.

Andreas Dahl Knapskog blir Misjonskirken Norges nye frivillig arbeider i Colombia fra høsten 2018. Andreas har nettopp avsluttet sin bachelor i Musikk og helse, og har blant annet bakgrunn som musikkskolelærer i Randesund musikkskole som instrumentlærer for barn og ungdom.

Tromsø misjonskirke har ansatt Markus Kvavik som pastor (50-60 prosent) fra 1. september. Han avslutter dermed sin stilling som ungdomspastor i Lyngdal misjonskirke.

Menighetsplantingen Hellemyr misjonskirke har ansatt Isabel Kristiansen som ungdomsarbeider i 20 prosent stilling fra 1. juni.  Hun kommer fra Oslo misjonskirke Syd og studerer på Ansgarskolen.

Eirik Fidjestad avslutter sin stilling som barne- og familiepastor i Randesund misjonskirke. Også Rolf Henrik Karlsen avslutter sin stilling i menigheten. Han har hatt en treårig prosjektstilling som ungdomsarbeider.

Fredrik og Cathrine Tybakken

Fredrik og Cathrine Tybakken blir nytt pastorpar i Haugesund misjonskirke. Fredrik starter som hovedpastor fra 1. august. Fredrik er for tiden avdelingsleder/markedsleder i Åpne Dører og daglig leder i 4M Norge. Cathrine jobber for tiden i barnehage, sammen har de Noah (10) og Hannah (6).

Misjonskirken UNG har flere konsulent- og prosjektstillinger som stadig trenger nye folk. Malene Bjørgaas avsluttet sin stilling som arrangementskonsulent 15.april og Ellen Holt Skjerve vil avslutte sin stilling i Touchpoint ved nyttår. Daglig leder i UNG Svein Aksel G. Nakkestad sier disse har gjort en god jobb og vil bli savnet i UNG staben og i Touchpoint. De siste månedene har det vært prossesser med nyansettelser, og Svein Aksel er nå fornøyd med å kunne si at de har fått på plass dyktige folk.

– Jeg er utrolig takknemlig over at disse tre kvalitetsfolkene har takket ja til disse stillingene. Takk Gud for nye arbeidere, det blir en spennende tid vi går inn i! sier UNG-lederen.

Her følger en oversikt over nyansettelser og prosenter i Misjonskirken UNG. Hold tungen rett i munnen, for her er det et lite, men flott, lappeteppe som har blitt sydd sammen for å dekke en overgangsperiode i 2018-2019.

Helene Mersland Gundersen begynner fra april 2019 som arrangementskonsulent. Først i 40 prosent stilling, og deretter i 60 prosent fra august 2019. Helene har lang fartstid i Misjonskirken UNG. Hun har blant annet vært Landsstyremedlem og nestleder i styret, vært med på mange leirer både for barn og ungdom, er initiativtaker bak UNG Lederskole og var tidlig med i oppstarten av Touchpoint i Kristiansand. Helene er utdannet lærer og har jobbet som det en periode.

Jens Kristian Wikstøl blir Helene sin vikar (50 prosent) frem til hun starter neste år, og fortsetter da i en 30 prosent overlapping ut juli 2019. Samtidig blir han ny Touchpoint-konsulent i 20 prosent stilling fra 15. august 2018. Jens Kristian avslutter nå sin master i teologi og ledelse på Ansgar. Han har mye erfaring som frivillig i Touchpoint Kristiansand. Alexander K. Olafsen vil være arrangementskonsulent-vikar frem til Jens Kristian tar over som vikar etter sommeren.

Vetle Leksbø blir også ny Touchpoint-konsulent. Han kommer til å jobbe i en 40 prosent prosjektstilling i tre år, med fokus på å lede Touchpoint nasjonalt og mobilisere til å starte Touchpoint på nye steder. Vetle og familien flytter fra Oslo til Voss i sommer, og han avslutter dermed jobben som pastor i Bjølsen misjonskirke. Det kommende året vil mye av tida gå med til å følge oppstarten av Touchpoint i Bergen. Vetle har traktorlappen og stor henger, så Vetle blir instrumental i Touchpoint Jæren. Med båtførerprøven så blir det et godt løft for Touchpoint Grimstad og Lyngdal også. Utover det har blant annet Vetle master i teologi og har jobbet som pastor i Bjølsen Misjonskirke siden 2011. Vetle har masse erfaring med å forkynne og lede i en storbysetting blant studenter og unge voksne.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X