SE HVA SOM SKJER: Et rikholdig program er på plass, og vi ser frem til gode dager på Liv & Vekst sommerfestival i Stavern, 10.-15. juli.


Klar for festival?

Har du ikke lagt ferdig hele feriekabalen, er det fortsatt mulig å få plass på Misjonskirken Norges sommerfestival i Stavern i uke 28! Om du ikke har mulighet til å overnatte, er du hjertelig velkommen til å ta en dagstur for å kjenne på festivalstemningen og få med deg gode seminarer og kveldsmøter. 

Se hele festivalprogrammet her.

Hovedtema for festivalen i år er «Bare Jesus». Dette enkle utsagnet skal belyses fra flere sider i løpet av festivalen. I år har vi flere av «våre egne», flotte pastorer som talere på kveldsmøtene: Maria Morfjord fra Farsund misjonskirke, Erik Andreassen fra Oslo misjonskirke Betlehem, Anne-May Abrahamsen, studiepastor ved Ansgarskolen, og Stein Bjørkholt fra Ytre Randesund misjonskirke.

Jarle Waldemar tar igjen turen til Stavern og skal tale på fredagens Alle sammen-møte, og ha ekteskapsseminar fredag kl. 13.00, sammen med sin kone, Karina. De har blant annet gitt ut boken «Slik blir et godt ekteskap enda litt bedre» .

Fra Hillsong Oslo sin Instagram-konto.

Besøk av Hillsong-pastor
David Hasseløy er taler på onsdagens storsamling. Han er et kjent navn for noen og ukjent for andre. David har blant annet bakgrunn fra Pinsevennenes barne- og ungdomsutvalg, og startet i 2010 Intro Drammen sammen med sin bror Andreas Hasseløy. I 2012 startet de Intro Oslo, som i fjor ble Hillsong Oslo. David beskriver seg selv som en mann som liker god kaffe, en bra krimserie og alle de gode folka han får gjøre livet med. Han er gift med Jenny, som han har barna Louis og Belle med, og forteller at han lever for å gjøre det enkelt for mennesker å bli kjent med Jesus. Han ser derfor frem til å tale på sommerfestivalen under temaet «Bare Jesus».

– Det er en ære for meg å få tale på Liv & Vekst, og jeg ber om at det skal både oppmuntre og utfordre oss alle. Gud har frelst deg ene og alene fordi han elsker deg. Ikke fordi han skulle finne noe å bruke deg til. Men han elsker deg også så mye at han unner deg å oppdage at det mest meningsfulle og tilfredsstillende livet leves når du betyr en forskjell for andre, og gir videre den kjærligheten han har vist deg!

David har tidligere undervist på ledersamling i Misjonskirken UNG og i flere år jobbet side om side med misjonskirkene i Drammen og Oslo.

– Det er merkbart at vi deler felles hjerte for å gjøre Jesus kjent, og det har vært en «blessing» å stå sammen om dette. Jeg setter stor pris på og har stor respekt for misjonskirken, forteller David.

Fokus på fadderprosjektene og barnekirke
Misjonskirken Norge ønsker å løfte fram fadderprosjektene i Colombia, Romania og Kongo på sommerfestivalen, og vil derfor invitere alle interesserte til en samling med internasjonalt fokus lørdag kl. 13.00 i Undervisningsbygget.

Monica Guerrero har vært daglig leder på Misjonskirken Norges kontor i Bogotá siden 2008.

Samlingen er åpen for alle som ønsker en fersk rapport om hva som skjer i våre prosjekter i Colombia. Det vil også deles tanker om våre eksisterende og nye prosjekter. Her kommer Mona Risanger, som er en av Misjonskirken Norges utsendte i Colombia, og Monica Guerrero, som er daglig leder på vårt kontor i Bogotá. Her jobber hun blant annet for og med APC som er paraplyorganisasjonen for alle våre diakonale prosjekter.

Colombia er også i fokus under årets Misjonsløp, som smeller i gang lørdag kl. 15.00. I år er det Barnekirken Esperanza som er formålet for innsamlingen. De er i gang med planleggingen av en omfattende utbygging og oppgradering av sine lokaler. Barnekirka ligger midt i en bydel i Bogota, hardt belastet av rus og kriminalitet. Esperanza ønsker å bringe håp til sitt nabolag, og være et trygt sted der mennesker får oppleve Guds kjærlighet.

Misjonsløpet har også tidligere samlet inn til Barnekirka Esperanza. Barnekirka planlegger nå å bygge på en etasje, med plass til møtesal og musikkskole, og helt på toppen en ballbinge der barn og ungdom i området trygt kan spille fotball. Dette ønsker Misjonskirken Norge og UNG å være med å støtte.

MISJONSLØPET: Liv & Vekst i nord samlet inn 35 000 kroner til formålet under deres festival i juni. Vil du og være med å bidra? Se film fra Esperanza og les om hvordan du kan melde deg som misjonsløper eller sponsor her.

Fjorårets Misjonsløp resulterte i rundt 240 000 kroner til arbeidet i Calarasi, Romania. Colombia-pastor Carlos Diaz ( i gult) var en av mange løp for Romania.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X