LOVSANGSTEAM: I år er det medlemmer fra Stagedive Live, med Sunniva Hamnes Eid i spissen, som leder lovsangen på Storsamlingene. Foto: David Åkerlund


Festivalen tar form

Hovedtalerne til årets sommerfestival i Stavern er på plass og festivalsjefen kan melde om utvidet campingområde og flere overnattingsmuligheter. Da er det bare å ønske velkommen til sommerens høydepunkt 7. til 12. juli – Liv & Vekst sommerfestival 2020!

Den populære festivalen har i år fått overskriften «Sendt».

«Som du har SENDT meg til verden, har jeg SENDT dem til verden».

Jesu ord fra Johannes 17,18 vil være en rød tråd gjennom festivaluka. Dette tar opp tråden for det som blir et viktig tema på Moment 2020 i april, om at Gud har gitt oss et oppdrag om å dele Jesus med verden.

Ungt lovsangsteam

Sunniva Hamnes Eid har vært sentral i Stagedive Live i flere år. De har blant annet gitt ut musikk, ta gjerne en lytt her på Spotify. Sunniva med flere fra bandet, vil i år innta Storsamlingene og lede oss i lovsang med velkjent «trøkk».

Carin Dernulf

Carin Dernulf fra Equmenia, er en av årets hovedtalere.

Talerne på hovedsamlingene er i år Siri Iversen (pastor Flekkerøy misjonskirke), Ellen Merete Drønen (forkynner og ungdomspastor i Kristiansand misjonskirke Salem) og Kjell Birkeland (menighetsrådgiver Misjonskirken Norge) fra vår egen sammenheng.

Så får vi besøk fra vår søsterkirke i Sverige, Equmeniakyrkan, av Carin Dernulf (bildet). Hun blir et nytt bekjentskap for oss på Liv & Vekst og er en ettertraktet forkynner i Sverige. Carin har siden 2015 vært generalsekretær i Sveriges største barne- og ungdomsorganisasjon, Equmenia. Hun har også vært pastor i åtte år i Centrumkyrkan i Stockholm.

På avslutningsgudstjenesten søndag morgen taler Eivind Galdal. Han er student i Bergen og en dyktig ung forkynner fra Skien. Han talte også på et Alle sammen møte på fjorårets Liv & Vekst.

Større camping og flere rom

Festivalsjef Tor Marius Langås kan melde at campingen utvides enda mer.

– Det blir flere campingplasser på folkehøgskolen i år og det er stas! På Justissektoren (JKØ) har vi også økt kapasiteten og har reservert mange familierom. Vi er også i samtaler rundt Soldathjemmet, et rimeligere overnattingssted i nærheten av Stavernhallen kun tre minutter fra badeplass, forteller Tor Marius.

  • Påmeldingen åpner på checkin.no tirsdag 17. mars kl. 12.00.
  • Spørsmål kan rettes til tor.marius@mknu.no

Reklamere for Liv & Vekst i menigheten?

I ressursbanken på mknu.no/ressurser ligger det nå bilder som kan vises på storskjerm i menighetene. En filmpromo er også rett rundt hjørnet. Menighetene vil i løpet av februar få tilgang til plakater og brosjyrer til både sommerfestivalen og ungdomsleiren Stagedive.

  • Livogvekst.no oppdateres fortløpende med nyttig informasjon. Her finner du også link til påmelding når den åpner 17. mars.

Plakat for festivalen

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X