Korona-oppdatering:

Oppdatert smittevernveileder

Smittevernveilederen for gudstjenester og kirkelige handlinger er oppdatert 12.05.2020. Forrige versjon var datert 04.05.2020. Veileder for aktiviteter for barn og unge, ble lagt ut 06.05.2020. Begge veilederne er bransjestandard fra Norges Kristne Råd. Misjonskirken Norge og UNG har bestemt at disse skal følges i våre menigheter.

Sjekkliste: I veilederen er det en sjekkliste som vi har lagret i et eget Word-dokument. Det er dermed lettere å fylle ut og printe sjekklisten ved bruk. Vi gjør spesielt oppmerksom på at oppmøte skal registreres ved arrangementer, og at menighetens nettside skal opplyse tydelig at de som kan være korona-syke, har symptomer eller er i karantene ikke kan delta. Dette skal også informeres om ved invitasjon til arrangementer.

Renhold: KA, arbeidsgiverorganisasjonen i Den norske kirke, har utarbeidet en god veiledning for renhold av kirkelokaler under koronapandemien. KNIF har anbefalt disse, og her er lenke til denne nettsiden.

Nettsiden for Misjonskirken Norge om korona, er oppdatert i dag, 14.05.2020 kl. 15.00. Den inneholder lenker til veilederne og andre anbefalinger i vårt trossamfunn. Klikk her.

Til nettsiden for øvrige kunngjøringer og menighetsadministrasjon – klikk her.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X