FESTIVALKOMITEEN: – Velkommen til sommerfestivalen, sier festivalkomiteen for Liv & Vekst. Nylig besøkte de Stavern for forberedelser på stedet. Fra venstre: Øyvind Haraldseid, Yngve Brosstad, Helene M. Gundersen, Tomas Vårlid, Anna Aas Brændeland (festivalsjef), Svein Aksel G. Nakkestad og Linda Andernach Johannesen. 


Gleder oss til sommerleirene

Nå nærmer det seg leirer og sommerarrangementer. I Pinsen skal om lag 165 personer delta på Liv & Vekst i nord, mens over 550 er allerede påmeldt til Liv & Vekst i Stavern.

– I tillegg til variert forkynnelse og sang og musikk av høy kvalitet, ser jeg fram til å møte kjente, gjerne i min egen aldersgruppe, sier Per Ravna fra Trondheim. Han har allerede meldt seg på Liv & Vekst sommerfestival i Stavern.

Per Ravna ser fram til sommerfestivalen.

– I år kommer jeg nok til å få med meg bibeltimene til Bjørn Øyvind Fjeld. Jeg ser også fram til å avslutte dagene med humor, alvor og gode samtaler i Hagekroa, smiler Per som selv er kjent for en kjapp og lystig replikk. – Med årene har fellesskapet med andre, det å treffe kjente under og ikke minst mellom samlingene, blitt en viktig motivasjon for å delta på sommerfestivalen. Dette er en del av ferien vår, sier Per som mener det er viktig med forskjellige tilbud til aldersgruppene.

– Barn, ungdom, voksne (og eldre!) har ulike behov og forventninger. Derfor er det naturlig med ulike tilbud. Men de felles møteplassene som Alle sammen-møtene, misjonsløpet og den avsluttende storsamlingen på søndag, er også viktige for å knytte bånd mellom generasjonene, sier Per.

God påmelding allerede

Det er nå påmeldt over 550 personer til Liv & Vekst sommerfestival og Stagedive i Stavern. Tretti prosent er barn opp til 12 år, mens 19 prosent er ungdommer på Stagedive. Påmeldingen til Stavern er åpen fram til 17. juli, og også dagsbesøkende må melde seg på for dagspass og eventuelle måltider.

Se programmet for sommerfestivalen i Stavern >>

I Pinsen er det Liv & Vekst i nord og Stagedive nord på Evenskjer. Totalt er 165 personer påmeldt, hvorav over 30 prosent barn. Ungdommer på Stagedive nord kommer i tillegg.

Årets talere på Liv & Vekst

Hovedtalere på Liv & Vekst sommerfestival er Siri Iversen, Truls Åkerlund, Ellen Merete Drønen og Markus Kvavik. Disse taler hver sin kveld i Stavernhallen. Bjørn Øyvind Fjeld holder bibeltimer på morgenene torsdag, fredag og lørdag. Det blir to seminarer som Anne Hansli og Markus Kvavik, samt Linda Andernach Johannesen holder på ettermiddagene. I tillegg er det vandregudstjeneste og Alle Sammen-møter.

Se nærmere presentasjon av alle talerne >>

Markus Kvavik og Linda Andernach Johansen er hovedtaler på Liv & Vekst i nord. Der skal dessuten Anne Margrethe Mandt-Anfindsen og Trond Filberg holde seminarer.

Ungdomsleiren Across i juni

Ungdomsleiren Across er for alle ungdommer mellom 16 og 20 år. Det skjer også i år på Ansgarskolen fra ettermiddagen søndag 26. juni og varer til ettermiddagen 29. juni. Across skjer i etterkant av konferansen The Send som skjer 25. juni på Fornebu. Påmeldingsfristen til Across er 5. juni.

Av Trond Filberg

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X