SOMMERFESTIVALEN: – Takk til alle frivillige som bidro så det ble en super sommerfestival i Stavern, sier festivalsjef Anna Aas Brændeland. (Foto: Trond Filberg) 


Glede over mangfoldet

Det veksler raskt mellom lekende glede og åndelig nærvær. Vanlige folk i alle aldre møter fellesskap og Jesus på Liv & Vekst sommerfestival.

Over 900 små og store deltok på årets Liv & Vekst sommerfestival i Stavern. Den foregikk fra onsdag 13. juli og sluttet søndag 17. juli. Om lag 200 av disse var frivillige medarbeidere og staben fra arrangørene Misjonskirken UNG, Misjonskirken Norge og Ansgarskolen.

På kveldene var det hele seks aldersinndelte møter med bønn, forkynnelse, lovsang og kollekter. De foregikk omtrent parallelt, mens på formiddagen var det Alle sammen-møte for barn og voksne. Søndag 17. juli ble det avsluttet med en fantastisk festgudstjeneste i Stavernhallen der alle generasjonene deltok.

Løp for barn og unge i Colombia

På lørdag ettermiddag var det misjonsløpet. Innsamlingen gikk til barn og unge i Colombia. En skokk av barn og ungdom fór avgårde, tett fulgt av noen spreke voksne og utkledde i forskjellige drakter og kreative påfunn. Christian Aronsen løp raskest av alle og klarte ni runder, mens Johannes Øverland hadde flest sponsorpenger å levere da løpet var ferdig.

I skrivende stund ble det samlet inn over 150 000 kroner i misjonsløpet! I tillegg gikk kollektene på Alle sammen-møtene til det samme formålet, og det gav over 33 000 kroner til Colombia. Endelig opptelling for innsamlingen og de andre kollektene foreligger ikke i skrivende stund.

Av Trond Filberg

Filmklipp fra noe av alt det fine som foregikk på Liv & Vekst sommerfestival 2022. (Copyright: Misjonskirken Norge)

Se denne filmen på Vimeo, der den også kan lastes ned for misjonskirkene og interesserte >>

God stemning i Hagekroa, med lettbeint og kortreist underholdning fra scenekanten. Kiosken og grillen solgte unna store mengder slush og hamburgere, og flere fikk med seg godbiter av boksalget som Frikvarteret bok og musikk stod for. (Foto: Trond Filberg)

Scenesjef i Hagekroa, Daniel Aas Brændeland, bød lørdag kveld på bibelquiss med fare for ballongsprekk. Det ga deltagerne ekstra nerver. Siri Iversen gikk av med seieren, da Thomas Aas Pedersen (midten) fikk jernteppe og så lysglimt i det ballongen sprakk. (Foto: Trond Filberg)

Christian Aronsen i front løp flest runder i Misjonsløpet, ni runder i løpet av 15 minutter i en runde som var omlag 450 meter. Johannes Øverland til høyre, løp inn mest penger i løpet. (Foto: Trond Filberg)

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X