GI JESUS VIDERE: – Jeg er takknemlig for alle som har bidratt så årets konferansen har gitt oss så mye å glede oss over, sier Linda A. Johannesen. (Foto: Adam Oscar Schou Andersen / GJV) 


Rørt av å se unge og voksne stå sammen

I spissen for konferansen Gi Jesus Videre stod prosjektleder Linda Andernach Johannesen. Hun opplevde at en drøm ble virkelig.

– Jeg ble rørt da jeg så unge deltakerne danse og sprette foran scenen på de aller siste sangene, mens de mer voksne sang og var med i radene. For meg ble det et slags bilde på det som var tema for hele helgen: voksne er der for de unge, heier på dem, backer dem, sånn at de unge er trygge på å innta det som ligger foran, sier Linda Andernach Johannesen.

Tusen i lovsang

– Da lovsangen tok skikkelig tak i hele forsamlingen på en av fellessamlingene, og jeg tok noen sekunder til å se utover alle folkene; det øyeblikket ble et høydepunkt for meg, sier Linda. Hun synes det var sterkt og se tusen mennesker i lovsang, en forsamling med en brann i hjerte for og et fokus på det å gi Jesus videre til neste generasjon.

– Det gjorde noe i meg. Plutselig var det virkelig, det jeg hadde fått et indre bilde av for flere år siden!

Takknemlig til Gud

Da lysene slukket i konferansesalen Q42 lørdag kveld, satt prosjektleder Linda igjen med en sterk følelse av takknemlighet.

– Jeg er mest av alt takknemlig til Gud som har latt oss samle oss på denne måten, og som har inspirert og motivert oss slik Han har gjort disse dagene i Kristiansand. Dernest kjenner jeg på takknemlighet til alle som har bidratt så årets Gi Jesus Videre ble den festen det ble. Jeg tenker da både på dem som har vært med i planleggingen de siste to årene, dem som jobbet i kulissene teknisk og praktisk, og dem som har stått på en av de mange plattformene, sier Linda.

Linda holdt to av over femti seminarer på konferansen. (Foto: Adam Oscar Schou Andersen /GJV)

– Hvordan tenker du denne konferansen var i forhold til den i 2019?

– Det var en del usikkerhet i forkant, først med tanke på covid, og i neste omgang med tanke på situasjonen i Q42. Det gjorde planleggingen noe mer komplisert. Samtidig var det enklere fordi vi hadde gjort det før. Usikkerheten gjorde kanskje at deltakerne satt litt lenger på gjerdet før de meldte seg på. Forrige gang hadde vi ventelister fra omtrent en måned før vi var i gang, og endte opp på 1 300 deltakere. Denne gangen tok det lenger tid før antall deltakere ble med. Men de kom til slutt, og det var knallgøy at vi endte på over tusen deltakere, sier Linda som satte stor pris på alle de positive tilbakemeldingene.

Les også: En utrustningsarena for menighetene >>

– Det var mange på konferansen som jeg har stor respekt for, og når disse gir begeistrede tilbakemeldinger, blir jeg også veldig glad. Jeg blir rett og slett veldig glad for at et stort mangfold av ulike mennesker har fått mye ut av å være der – at vi har klart å nå både ulike aldre og mennesker i ulike roller og posisjoner. Det er veldig fint, sier Linda.

Opptak fra konferansen blir lagt ut for salg i november.

Av Trond Filberg

Det var over tusen deltagere på Gi Jesus Videre som ble arrangert i Q42 i Kristiansand. (Foto: Hans Fredrik Råmunddal / GJV)

På standen til Misjonskirken UNG stod Odd Jarle Vangstad og Marie Boye (t.h.). De er begge medlemmer i Landsstyret i UNG. Her står de sammen med administrasjonsleder Wenche Iren Myren. (Foto: Trond Filberg)

Ungdomspastor Mats Mooij Sveindal (bildet) holdet seminaret «Bærekraftig ungdomsarbeid». Der delte han av sine erfaringer fra Loftet i Randesund misjonskirke, og la frem en praktisk guide for å bygge et ungdomsarbeid som både ivaretar og varer. (Foto: Hans Fredrik Råmunddal / GJV)

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X