TWEENS-RESSURSER: – Det ligger meg på hjertet at kristne barn og unge skal få muligheten til å vokse i tro, sier Viggo Klausen som står bak den nye ressurspakken. (Foto: Trond Filberg) 


Nye ressurser for tenåringer

En splitter ny ressurspakke fra Misjonskirken UNG er nå lansert med navnet «Viggo for t(w)eens».

Viggo Klausen har det siste året spilt inn ni episoder med bibelundervisning beregnet på unge i alderen 11 til 16 år. Grundig undervisning blir presentert i kjent Viggo-stil på en spennende, lettfattelig og kreativ måte.

Innholdsrik pakke

– Det ligger meg på hjertet at kristne barn og unge skal få muligheten til å vokse i tro og få hjelp til etterfølgelse av Jesus. Barn og unge som vil litt videre skal få godt med «mat» her i den nye serien, forteller Viggo.

Dette er fjerde produksjonen i serien «Viggo for tweens», og denne gangen er det mer stoff enn noen gang. For å nevne noe så blir det episoder om lovsang, fri vilje og porno, samt fire episoder om Den Hellige Ånd.

Til hver episode følger et samtaleopplegg samt en Kahoot-konkurranse. I tillegg følger det med et lite kurs om det å øve seg på å lytte til Den Hellige Ånds stemme. Dessuten lager de en egen ledermanual med bibelstudium, utfyllende samtaletema og tips til aktiviteter til episodene.

Føbe og Alexis er gjester 

– Målet er at dette ikke bare ender opp som teorier, men at det så raskt som mulig blir noe konkret for liv og hverdag, forklarer Viggo. Han har fått med seg flere samarbeidspartnere enn før. Produksjonen er gjort av Tor Salterø i Saltis Media og Jonas Kiplesund i Amodei Visual. Foran kamera har Viggo med seg voksne og tweens, samt gjestene Føbe Edvardsen og Alexis Lund.

Nå er hele ressurspakken ferdig, og lagt ut for salg. Den anbefales særlig for lokallag i UNG og alle som har et arbeid med tweens og tenåringer i sine menigheter.

Av Trond Filberg

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X