MENIGHETSPLANTING: Siri Iversen, Torben M. Joswig og Øystein Gjerme er blant de som deler erfaringer og taler på Sendt Konferansen 2023 i mars i Bergen. (Foto: misjonsnytt.no) 


Kirkeplanting på agendaen i Bergen

I midten av mars skjer Sendt Konferansen i Bergen. Flere medarbeidere fra Misjonskirken Norge er bidragsytere i konferansen.

Fra torsdag kveld 16. mars til lørdag kveld 18. mars foregår Sendt Konferansen i Forum i Bergen. Konferansen er åpen for alle interesserte. Sendt Norge som står bak konferansen, er et tverrkirkelige nettverk for menighetsplanting. Misjonskirken Norge er et av disse medlemmene i Sendt Norge. Sist gang konferansen ble arrangert var det om lag 800 personer samlet i Oslo.

Deler erfaringer og inspirerer til planting

Anne Hansli håper mange fra misjonskirkene kommer til Bergen i mars. (Foto: Trond Filberg)

– Vi er tretten kirkesamfunn og kristne bevegelser som står bak konferansens mål. Sammen drømmer vi om å se en ny generasjon med mennesker som ønsker å nå ut med evangeliet om Jesus i alle våre bygder og byer, sier Anne Hansli. Hun er rådgiver for menighetsplanting i Misjonskirken Norge.

– På konferansen møter vi spennende mennesker som har praktisk erfaring med menighetsplanting fra forskjellige steder, ulike kirkesamfunn og kulturer, sier Anne som håper mange fra vårt eget kirkesamfunn vil delta. Flere er allerede påmeldt.

Generalsekretær Siri Iversen er en av hovedtalerne på konferansen. Det er også Dan Blythe som er global leder for Ungdoms-Alpha og med i Holy Trinity Brompton i London. Andre talere er Øystein Gjerne i Pinsebevegelsen og Britt Solveig Spilde som er leder i Ungdom i Oppdrag og styremedlem i Sendt Norge. Karoline og Thomas Neteland leder lovsangen. I seminarene vil det fra Misjonskirken Norge være flere av våre pastorer som deler, blant annet Jens Kåre Lindal og Roy Elling Foss, samt Torben M. Joswig som er nasjonal leder.

Av Trond Filberg

Felles hotellsted

Misjonskirken Norge har reservert flere hotellrom på City Box Danmarksplass, rett ved Forum. Ta kontakt med Anne Hansli om du ønsker et reservert rom. Dobbeltrom koster kr 949 per natt og familierom (4 pers) kr 1.299 per natt. E-post anne.hansli@mknu.no

Regionssamling fredag

Fredag kveld vil Misjonskirken Norge ha en egen samling i Bethel Bergen kl. 18.30 for deltagerne på konferansen fra Misjonskirken Norge og fra misjonskirkene i Bergensområdet.  Det blir en pizzafest med fokus på strategien «Tro Sende Plante». Generalsekretær Siri Iversen og Nasjonal avdeling blir med denne kvelden.

Samling for misjonskirkene i Bergens-regionen fredag 17. mars

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X