Hvis du er relativt ny i tjenesten i vår sammenheng, eller føler deg fersk og lurer på veien videre, så er Basecamp skreddersydd for deg.

Basecamp – et veiledningsprogram

Basecamp er vårt yrkesveiledningsprogram, for nye menighetsarbeidere og pastorer i Misjonskirken Norge. For unge eller nyansatte pastorer og medarbeidere er Basecamp en god investering i deres tjenesteliv. Deltagere må ha minst 50 % stilling i en misjonskirke og ha en relevant bachelor eller være over 23 år.

Her ønsker vi å skape et miljø for refleksjon og personlig utvikling, slik at de nye kan få en god start i tjenesten. Programmet gjennomføres over fire emnekurs, med 8 til 12 deltagere. Deltagerne møtes en gang i halvåret til fagdager eller studieturer. Emnekursene har fokus på åndelig fordypning, kirkens oppdrag, menighetsledelse og samfunnsforståelse.

Praktisk, faglig og sosialt

Basecamp er et veiledningsprogram for høyt motiverte medarbeidere som er lærevillige, ydmyke og sultne på mer av Gud. Emnekursene kombinerer yrkeserfaring med et relevant faglig innhold. I Basecamp skreddersyr vi læringsmiljøet slik at innholdet utfordrer til pastoral læring, refleksjon og egenutvikling. Hvert emnekurs består av interessant undervisning, egenarbeid, gruppesamtaler og mye sosialt som skaper et godt miljø. På Basecamp blir du kjent med andre som står i samme rolle som deg og deltagerne lærer mye av erfaringsdeling. Kjell Birkeland og Torben Joswig er faglig ansvarlige, og sammen med flere dyktige ledere og pastorer står de for undervisningen på Basecamp.

Praktisk

Søknad

Det vil bli en ny runde med Basecamp høsten 2020. Påmeldingen åpner mars 2020.

Det er arbeidsgiver som søker på vegne av sine ansatte. Link til søknadsskjema vil legges ut her.

Spørsmål om Basecamp kan rettes til Torben Joswig på e-post: torben@mknu.no              

Tidsperioder for emnekursene:

  • Åndelig fordypning, september 2020
  • Kirkens lære, mars 2021
  • Menighetsledelse, september 2021
  • Kirke og samfunn, mars 2022

Sted

Oppmøtested vil primært være Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL). Kursstedene vil være i både inn- og utland, og dette blir avklart med gruppen i god tid før emnekursene gjennomføres. Ikke alle overnattinger vil ha like høy komfort, så det kreves en sporty innstilling av deltagerne.

Pris

Emnekursene koster 4 900 kroner per deltaker og skal betales av arbeidsgiver. Dette inkluderer reise fra Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL), overnatting og all undervisning. Reise inn til OSL og kosthold er i utgangspunktet ikke inkludert i prisen.