Korona – Nettside med Misjonskirken Norge sine anbefalinger og oversikt på hvor man kan lese oppdaterte opplysninger for blant annet arrangementer og samlinger.

Sist oppdatert  01.02.2022

Anbefalinger og påbud for korona-pandemien

Pandemien endrer stadig smittevernsregler, både nasjonalt og lokalt. Vi publiserer derfor ikke detaljer, men oppgir nyttige nettsider der man kan lese oppdatert informasjon om hva som gjelder.

Aktuelle nettsider om korona

Regjeringens nettside om korona

Koronasituasjonen – regjeringen.no


Folkehelseinstituttet (FHI)

Temaside om korona – nyheter og veiledere – oppdateres fortløpende >>


Norges Kristne Råd (NKR)

Temaside om korona | smitteveiledere


Landsrådet for barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU)

Informasjonsside om korona >>

Anbefalinger fra Misjonskirken Norge

Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG ber alle våre menigheter og lokallag følge nasjonale og lokale anbefalinger, påbud og tiltak.

Vår klare anbefaling er at vi forholder oss lojale til myndighetenes tiltak for å begrense spredningen av koronasmitten. Vi anbefaler at menighetene følger alle retningslinjer som gjelder smittevern, risikovurderinger for samvær og hensynet til risikogrupper og syke. Som kirker skal vi ikke tøye grensene. I denne krevende situasjonen må vi alle bidra i dugnaden for å redusere de negative konsekvensene av koronasmitten.

KRIFA, som Personalorganisasjonen er en del av, har egne korona-sider om permisjonsregler, arbeidsforhold og støtte for ansatte. Hjemmekontor eller arbeidsplass, hvordan takle hverdagen? Les artikler og informasjon på nettsiden krifa.no.

Avlysninger:  Oversikt på avlyste, nasjonale leirer og arrangementer i Misjonskirken Norge og UNG – mknu.no/avlyste-arrangement.

Kunngjøringer til menighetene – kort informasjon på nettsiden for menighetsadministrasjon – klikk her.