Korona – Nettside med Misjonskirken Norge sine anbefalinger og oversikt på hvor man kan lese oppdaterte opplysninger for blant annet arrangementer og samlinger.

Sist oppdatert  15.12.2021

Nye råd og regler fra desember 2021

Lørdag 25. september 2021 annonserte regjerningen en normal hverdag med økt beredskap. Men i desember er dette endret. Flere oppdateringer har skjedd siden starten av desember.

Siste oppdatering fra regjeringen er 15. desember 2021.

Nasjonale råd og regler som gjelder fra midnatt, natt til 15. desember.

Norges Kristne Råd har også oppdatert sine nettsider, der de blant annet har oppdatert smitteveielder for gudstjenester og kirkelige handlinger.

Korona | Norges Kristne Råd (norgeskristnerad.no)

Aktuelle nettsider om korona

Anbefalinger fra Misjonskirken Norge

Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG ber alle våre menigheter og lokallag følge nasjonale og lokale anbefalinger, påbud og tiltak.

Vår klare anbefaling er at vi forholder oss lojale til myndighetenes tiltak for å begrense spredningen av koronasmitten. Vi anbefaler at menighetene følger alle retningslinjer som gjelder smittevern, risikovurderinger for samvær og hensynet til risikogrupper og syke. Som kirker skal vi ikke tøye grensene. I denne krevende situasjonen må vi alle bidra i dugnaden for å redusere de negative konsekvensene av koronasmitten.

KRIFA, som Personalorganisasjonen er en del av, har egne korona-sider om permisjonsregler, arbeidsforhold og støtte for ansatte. Hjemmekontor eller arbeidsplass, hvordan takle hverdagen? Les artikler og informasjon på nettsiden krifa.no.

Avlysninger:  Oversikt på avlyste, nasjonale leirer og arrangementer i Misjonskirken Norge og UNG – mknu.no/avlyste-arrangement.

Kunngjøringer til menighetene – kort informasjon på nettsiden for menighetsadministrasjon – klikk her.