Det er bare en fase – så ikke gå glipp av den!

I samarbeid med Tro&Medier, UNGbaptist og FriBU har Misjonskirken UNG laget fem filmepisoder med undervisning om nettvett i de forskjellige aldersgruppene for barn og ungdom.

Se alle episodene – klikk her.

Ny podcast 2020

Hannah Træen i Randesund misjonskirke og Helene M. Gundersen i UNG snakker med spennende gjester om Levende tro, gleder og utfordringer gjennom alle barndommens faser.

I seks podcast-episoder samtaler de om hva som skjer i de ulike alderstrinnene. Gjestene er Linda A. Johannesen, Marius Hodne, Viggo Klausen, Jorunn Lohne og Torunn Fidje Lian.

Fem faser i barnas utvikling

Vi har laget fem fasekort som hjelper deg som voksen, til å forstå barnets utviklingsfaser enda bedre.

→ Les og last ned fasekortene og plakaten her.

Hver fase beskriver både barnets utvikling og hvilken rolle de voksne rundt kan ha i de ulike fasene. Hvordan tenker barnet og hva er det opptatt av når det er 3, 12 eller 17 år? Hvordan påvirker barnets utvikling måten vi kan formidle troen på Gud til dem?

Vi har trykket et opplag av fasekortene til bruk i hjem og i menighet. For mer info om og bestilling av disse, send en e-post til linda@mknu.no.

Fasekortene er laget etter en idé og med tillatelse fra  Orange/the reThink Group, USA. I Norge er utgitt i et samarbeid mellom Misjonskirken UNG, UNG Baptist og FriBU (Frikirken). Filmen er gjengitt på vår nettside med tillatelse fra  Justaface.com