Påmelding

*Vilkår for påmelding og bestilling

Ved utfylling i Checkin skal du bekrefte at du er inneforstått med informasjonen som gis på denne siden.

 • Første gang du bruker Checkin må du opprette en personlig profil.
 • Du kan legge til andre deltagere på bestillingen til hoveddeltager, for eksempel ektefelle og barn. Barn fra 13 år og eldre må meldes på som gjest, som tilleggsdeltager til hoveddeltager.
 • Ved betaling kan du velge annen betaler, for eksempel menigheten.
 • Betaling skjer via betalingskort eller digital giro (sendes til e-post).
 • Les gjennom alternativer for måltider og overnatting før du starter påmeldingen (se info lenger nede på siden).

Søndag 15. mars

Frist for påmelding til arrangementet. Alle delegater og observatører til GF og LM må også melde seg på arrangementet! I bestillingen inngår matbestillinger. Konferanseavgiften øker etter denne datoen. Om man melder seg av etter 15. mars, refunderes ikke det som er bestilt. Dette gjelder uansett årsak.

Fristen for å bestille overnatting på konferansehotellet Scandic, er utvidet fordi vi har fått tilgang på flere rom. Ny bookingfrist er 15. mars som påmeldingsfristen. Etter denne datoen må man sørge for egen overnatting.

Priser

konferanseavgift + måltider + overnatting = pris

Konferanseavgift

Kr 500 for MKNs og Ansgarskolens delegater og observatører.
Kr 200 for UNGs delegater og observatører.
Kr 100 for gjester som ikke deltar i forhandlinger.

Priser etter 15. mars 2020: 
Kr 800 for MKNs og Ansgarskolens delegater og observatører.
Kr 400 for UNGs delegater og observatører.
Kr 200 for gjester som ikke deltar i forhandlinger.

Måltider

Vi anbefaler alle å bestille lunsj og middag i Q42 for å skape godt fellesskap og gjøre det enkelt å følge hele programmet. Det serveres et rikholdig lunsjbord med varmrett, salatbuffét, eggeretter, kjøtt og fisk. Middagene serveres som buffét med deilige varmretter.

I bestillingen kan du velge mellom en pakke med alle måltidene, eller å bestille enkeltmåltider. Det lønner seg å bestille pakkepris!

 • Kr 800 Pakkepris alle måltider fredag-søndag
 • Kr 600 Pakkepris alle måltider fredag-lørdag
 • Kr 125 Enkeltmåltid lunsj
 • Kr 250 Enkeltmåltid middag

Barn (4-12 år) halv pris.

Overnatting

Scandic Kristiansand Bystranda er konferansehotellet for overnatting. Hotellet ligger i kort gangavstand til Q42. Det er reservert et begrenset antall hotellrom til gunstige priser, som inkluderer frokost. Bestilling må skje innen 15. mars – så langt vi har ledige rom.

Reservering av hotellrom gjøres kun i Checkin sammen med den øvrige påmeldingen.

 • Kr 1250 Dobbeltrom per natt for to voksne (og inntil 2 barn under 13 år). Merk at kun den ene påmeldte i dobbeltrommet må bestille overnattingen! Det vil samtidig være eget felt der man fyller ut navn på hvilke personer som deler rommet!
 • Kr 1050 Enkeltrom per natt. Kan bestilles av voksen sammen med barn under 13 år. Det skal oppgis navn på hvem som bor på rommet.

Dyreparken Hotell er et alternativ for overnatting. Moment2020 har ordnet en rabatt, men da må det bookes direkte av den enkelte. Telefon for booking: 38 14 64 00. Oppgi bestillingsreferanse: MH2020.