Fellesutlysning i Trøndelag:

Studere i Trondheim og jobbe i menighet?

Tre flotte misjonskirker har fire ledige deltidsstillinger! Vi søker deg som vil formidle Jesus til og jobbe med tweens og unge mens du studerer. Vi tilbyr god oppfølging og teamfellesskap!

Stjørdal misjonskirke

Vi ønsker to personer i 20 % stilling hver, som jobber med barn, tweens, konfirmanter og unge voksne. Tiltredelse helst i løpet av høsten 2022. Kontaktperson er pastor Barbro Dragsjø, tlf. 918 32 368, e-post barbro@misjonskirka.org

Heimdal misjonskirke

Vi ønsker en person i 20 % stilling, som jobber med tenåringer og unge. Tiltredelse helst fra august 2022. Kontaktperson er styreleder Heidi Mæhre Kristiansen, tlf. 926 88 972, e-post heidi.m.kristiansen@gmail.com.

Trondheim misjonskirke

Vi ønsker en person i 20 % stilling som jobber med tenåringer og konfirmanter. Tiltredelse helst fra august 2022. Kontaktperson er pastor Tarjei Cyvin, tlf. 906 37 708, e-post tarjei@trdmk.no.

Vi ønsker at barn og unge skal være en del av menighetene! Målet er at de kjenner Jesus og lærer å leve med ham resten av livet!

Vi søker personer med noe erfaring og som trives sammen med unge mennesker. Dere er selvstendige og i stand til å jobbe sammen med andre. Vi trenger dere som har initiativ og stå-på-kraft.

Vi tror det er enklere å flytte til en ny by når du flytter til et fellesskap! Derfor samarbeider vi om tett oppfølging og teamfellesskap med månedlige samlinger, samtaler og mulighet for personlig utvikling. Ansatte mottar lønn etter Misjonskirken Norges regulativ. Om du er deltidsstudent i en annen norsk by, får du dekket to studiereiser per år.

Ta kontakt med oss for å høre mer om mulighetene!


(Utlysningen er publisert 14.06.2022)

Studentbyen Trondheim ligger nydelig til ved sjøen. Det er 27 registrerte skoler som tilbyr studier i Trondheim, og du kan velge mellom 560 ulike studier (studievalg.no). Heimdal er en bydel syd for sentrum. Flyplassen ligger i Stjørdal, som ligger om lag 30 minutters kjøring nord for Trondheim.