Praktisk informasjon

Vi håper flest mulig deltakere, selv om de er fra nærområdet, vil overnatte på Ansgar sommerhotell. Dette for å få mest ut av fellesskapet disse dagene, og ha gode rammer rundt prosessene i de lokale lederteamene.


PRISER:

Uten overnatting: 1475,-
Inkludert alle måltider utenom frokost

Dobbeltrom: 2600,-
Per person for hele oppholdet, inkludert alle måltider

Enkeltrom: 3125,-
For hele oppholdet, inkludert alle måltider


PÅMELDING:
Påmelding skjer via Checkin og påmeldingsfrist er innen 16. mai 2018.

Mot slutten av hver registrering, før betaling, er det en funksjon som heter «legg til person». Benytt denne om dere er flere som skal registreres og betales for i samme bestilling.


ANSGAR SOMMERHOTELL

Overnatting foregår på Ansgar Sommerhotell. Har du spørsmål om rommene, fasiliteter, behov for ekstra overnatting i forkant eller etterkant av arrangementet etc. ta direktekontakt med hotellet på e-post: hotellpost@ansgarskolen.no eller telefon: 38 10 64 00

Hotellets hjemmeside

Det er to parkeringsplasser og gratis parkering om du kommer med bil.


HVORDAN KOMME SEG DIT?

Adresse: Fredrik Franssons vei 4, 4635 Kristiansand S.

Med fly:
Nærmeste flyplass er Kjevik. Derfra er det ti minutter med bil/taxi. Buss 35 går også fra Eplehagen busstopp ved flyplassen, til Bjørndalen Hamresanden. Da er du ca. 900 meter fra Ansgarskolen.

Med bil:
Ta av mot Hånes fra E18, følg Hånesveien forbi Randesund Planteskole. Ta til venstre inn på Nedre Brattbakken (etter Kiwi) og deretter til høyre ned Fredrik Franssons vei.

FOTO: Ansgarskolen i Kristiansand ligger i flotte omgivelser. Er vi heldige med været får vi noen nydelige sommerkvelder her!