Ny bok: Veien videre, arven etter Edin Løvås

I 2020 markerer vi at det er 100 år siden Edin ble født. I den anledning utgir Misjonskirken Norge, sammen med Sandomstiftelsen, Oslo misjonskirke Betlehem og Verbum forlag, antologien «Veien videre, arven etter Edin Løvås» – en bok vi tror vil få betydning!

Edin gjorde inntrykk på gammel og ung med sine mange og poengterte tekster, med forkynnelse som var klar og livgivende – og med det humoristiske glimtet som alltid lå på lur. Dette har påvirket mange gjennom årene. I den nye boken har Edin skrevet et kapittel som tidligere ikke er publisert.

For øvrig har boken en samling tekster av personer som skriver om hvordan Edins liv og forfatterskap har påvirket dem. Skribentene i antologien er Erik Andreassen, Knut Grønvik, Peter Halldorf, Bjørn Olav Hanssen, Ragnhild Aadland Høen, Siri Iversen, Tormod Kleiven, Ulla Käll, Tore Laugerud, Anne Margrethe Mandt-Anfindsen, Hildegunn M.T Seip, Knut Tveitereid, Jostein Ørum, Stian Kilde Aarebrot og Anne Kristin Aasmundtveit.

Hvem var Edin? Les mer om ham på denne nettsiden.

Bestilling

Kjøp boken!

Boken er utgitt av Verbum forlag og selges nå i forlagets nettbutikk. For priser og bestilling – klikk her.

Menigheter som ønsker å selge et mindre opplag av boken, kan ta kontakt med kontoret i Misjonskirken Norge. Send e-post til norge@mknu.no.

Anbefaling