Misjonsbladet er hovedorganet for Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG.

Frister og utgivelser

Misjonsbladet 2022

Nr. 1 – 2022:
15. mars – Utgivelsesdato
8. februar – Frist for å levere redaksjonelt stoff, foto, annonser

Nr. 2 – 2022: 
20. september – Utgivelsesdato
16. august – Frist for å levere redaksjonelt stoff, foto, annonser

Nr. 3 – 2022:
6. desember – Utgivelsesdato
1. november – Frist for å levere redaksjonelt stoff, foto, annonser

Redaksjon:

Redaktør: Trond Filberg
E-post: trond@mknu.no – Telefon: 41 22 88 88

Misjonsbladet kan leses i fullformat på nettet.
Klikk på bilde over og velg hvilket blad du vil lese.

Tips oss!

Har du tips om hendelser, nyheter, aktuelle temaer, ring redaksjonen eller send e-post post@misjonsbladet.no. Nyhetssaker og «nytt om navn» publiseres i hovedsak på våre hjemmesider. Vi tar ikke inn debattinnlegg. Vi ønsker velkommen gratulasjoner og omtale av jubilanter som har eller er engasjert i vårt kirkesamfunn (maksimalt 60 ord).


Abonnere? Vil du ha bladet?

Misjonsbladet utgis både i trykket og digitalt format. Den trykte utgave sendes kun til adresser i Norge, til misjonskirkenes medlemmer og venner, samt interesserte. For personer som heller foretrekker en digital utgave eller bor i utlandet, kan du få tilsendt en e-post med lenke til den digitale utgaven når nytt blad er utgitt.

Bladet er i gratis for alle, men vi tillater oss å sende en gavegiro for frivillig abonnement en gang hvert år. Abonnementsgaven kan også innbetales direkte med kort eller vipps på denne giversiden – klikk her. Foreslått beløp for abonnementsgave er 295 kroner for året 2021, men gavebeløpet er fritt.

Har du flyttet? Vil du stoppe å få det trykte bladet og heller den digitale versjonen? Får dere to blader selv om dere har samme adresse? Send oss gjerne en e-post med ditt navn, fullstendig adresse og e-postadresse, til: post@misjonsbladet.no. Så retter vi opp!


Hør lyden av bladet

Fra 2020 har Misjonsbladet samarbeid med KABB om å publisere hele innholdet av Misjonsbladet som lydfil. Dette er et gratis tilbud for synshemmede og personer med lesevansker. Etter registrering kan du lytte direkte på nettside, laste ned hele lydfilen eller få tilsendt lydfil for avspilling på egnet avspiller.

Lenke til KABBs nettside for å bestille Misjonsbladet som lydfil – klikk her. 


Annonsere?

Annonsering i Misjonsbladet er delt i støtteannonser eller profilannonser (stillingsutlysninger, konferanser). Priser justeres noe fra år til år. Ta kontakt med Trond for å avtale om innrykk og få gjeldene priser. Se for øvrig informasjon om utlyste stillinger lokalt og sentralt på hjemmesiden: mknu.no/ledige-stillinger >>

Kontaktopplysninger:

E-post: post@misjonsbladet.no
Postadresse: Misjonsbladet, Christian Krohgs g 34, 0186 Oslo.