Spørsmål knyttet til økonomiske gaver, innsamling og
giverprosjekter rettes til giver@mknu.no

Vippsnummer

93393
Merk gaven med ønsket formål

Kontonummer

3000 15 10300
HVOR VIL DU GI DIN GAVE?
Tro Sende Plante
Norge
«Tro Sende Plante» er Misjonskirken Norges strategiske fokus for årene fram til 2030. Vi vil se mennesker komme til tro, sende ut flere medarbeidere og plante nye menigheter
Menighetsplanting i
Norge
Å plante menigheter er en del av arbeidet med å nå nye mennesker med de livsforvandlende nyhetene om Jesus. Vær med å skape en kultur der menighetsplanting er noe som skjer naturlig i vårt fellesskap!
Kongo
Vår søsterkirke i Kongo våger å være en tydelig stemme i samfunnet. Det legges merke til at kirken, ut fra sitt verdigrunnlag, er pådriver i prosjekter som løfter frem urfolk, kvinner og barn.
Kina
Dagens arbeid i Kina er frukten av et utrettelig pågangsmot fra våre første misjonærer helt tilbake i 1899. Tross forfølgelse og utfordrende tider har menighetene overlevd og er i dag svært aktive.
Afghanistan
Afghanistan er et svært vakkert land med en rik kultur. Dessverre har over 40 år med konflikt gjort landet til et av verdens fattigste. Vi er med og fremmer verdighet og håp gjennom diakonale prosjekter, særlig innen mental helse.
Romania
Onesti
Som i resten av Romania er Onesti preget av store sosiale forskjeller. Misjonskirken her er i kontakt med mange vanskeligstilte familier og har særlig fokus på barn og unge.
Polen
Vår samarbeidskirke i Polen er liten, men til gjengjeld preges de av en stor kjærlighet for lokalsamfunnet. De har mye utadrettet arbeid i form av gateevangelisering, husbesøk, fengselsbesøk og korvirksomhet.
Colombia
Misjonskirkene i Colombia har lang tradisjon for å engasjere seg diakonalt i lokalsamfunnet. Vi støtter deres arbeid med barn og unge, hjelp til mennesker på flukt, rehabilitering av rusmisbrukere, ledertrening og menighetsplanting.
HVOR VIL DU GI DIN GAVE?