UNG-arrangementer

Misjonskirken UNG arrangerer årlig en rekke faste leirer, samlinger og kurs. Noen ganger samles vi kun for å ha det gøy sammen og bli bedre kjent med Jesus, andre ganger inviterer vi til lederutvikling, helt fra de yngste lederspirene til ungdomspastoren.

  • Speideren arrangerer også egne leirer og kurs, les om disse på mknu.no/mskleir.
  • Lederarrangementer i regi av Misjonskirken Norge, finner du her.

Barnas samlinger under Liv & Vekst (0-12 år)

Hver sommer samles hundrevis av barn i egne samlinger under Liv & Vekst sommerfestivalen i Stavern. Det er ulike lokale misjonskirker som står for innholdet og gjennomføringen av samlinger.

SuperDuper: For barn fra 3 år til og med dem som starter i 1. klasse etter sommeren.
24/7: For barn som skal begynne i andre til og med femte klasse etter sommeren.
Tweens: For barna som starter i sjette og sjuende klasse etter sommeren.
Alle sammen: Hver formiddag under festivalen inviteres voksne og barn til felles samling i Stavernhallen. Dette er en liten time med rom for lek og moro, alvor og ro, lovsang, dans og tilbedelse.

Det er også lagt til rette for de aller minste barna med foreldre, med lekeområde og TV-overføring av møtene, i Krabbekroken.

Stagedive (12-15 år)

Stagedive er Misjonskirken UNGs leirkonsept for tenåringer som går på ungdomsskolen og første året i videregående skole.

En Stagedive-leir er fullpakket med møter (Powerstation), aktiviteter, utfordringer, overraskelser og mye moro! På Stagedive vil ungdom få en god kombinasjon av aktiviteter, nye venner og møter med Jesus. Her vil de få mulighet til å snakke med gode ledere om tro og Gudsliv.

Stagedive har vært gjennomført flere ganger siden året 1999 med leirer på forskjellige steder rundt om i Norge. Nå arrangeres Stagedive både i påsken, og parallelt med sommerfestivalen Liv & Vekst i Stavern, da under navnet Camp Stagedive. I tillegg samarbeider UNG med lokalmenigheter om Stagedive Nord, som en del av Liv & Vekst i nord.

Stagedive-konseptet eies av Misjonskirken UNG, og lokale arrangører kan ikke bruke Stagedive-navnet eller gjøre egne varianter av Stagedive-logen, uten at dette er avtalt med Misjonskirken UNG. Har du spørsmål rundt dette, kontakt daglig leder eller arrangementskonsulenten i UNG. Kontaktinfo finner du her.

Across (16-20 år)

Across er en fantastisk møteplass med fokus på ledertrening, og god tid til å bygge vennskap med hverandre og med Jesus. På Across kan du bli med på interessante fellesseminarer og parallellseminarer, hvor du kan velge de temaene du synes er mest spennende. Vi vil gi deg det beste vi har innen ledertrening!

UNG Lederskole (16-28 år)

UNG lederskole retter seg mot ledere mellom 16 og 18 år. Skolen strekker seg over en helg, og er et sted hvor unge ledere kan komme sammen for å dele erfaringer og bli utrustet til å lede andre.

Touchpoint-festivalen (18+)

Touchpoint er Misjonskirken UNGs arbeid blant studenter og unge voksne. Hver høst samles de ulike avdelingene, og andre interesserte, til felles festival, med seminarer, møter og sosialt fellesskap.

Les artikkel om Touchpoint-festivalen 2018 her.

Mer om Touchpoint finner du på touchpoint.no.

Foto:Siv-Elin Skoglund

Innpust (ansatte og ledere)

Innpust samler unge ansatte eller hovedledere for barne- og ungdomsarbeid i våre misjonskirker. Dette er stedet for å ta gode pust inn, finne tilbake til rytmen og sette startskuddet for et nytt år.