LIV & VEKST I NORD: To av pastorene som står i spissen for arrangementet er Grete Jarlesdatter Vangstad fra Bodø og Ellen Merete Drønen fra Tromsø. (Foto: Trond Filberg).


Et viktig fellesskap for hele Nord-Norge

Deltagerne reiste milevis for å delta på Liv & Vekst i nord. I år var det flere enn noen gang.

Av Trond Filberg, redaktør misjonsnytt.no

Litt over to hundre barn og voksne deltok på Liv & Vekst i nord. Samtidig var det om lag sytti ungdommer og ledere på Stagedive nord. Alt skjede på Evenskjer i St. Hanshelgen, 21. til 24. juni.

Rickard Lungdgren, Siri Iversen, Ellen Merte Drønen, Astri Seljåsen Torp og Anne Margrethe Mandt-Anfindsen var telere på møter, seminarer og bibeltimer. Tim Basker med team ledet sang og musikk.

Misjonsmarked, aktiviteter og sosialt samvær i kafé Nikodemus ga gode muligheter til både å bli bedre kjent med nye, hilse på gamle venner og ha gode dager sammen.

Tema for Liv & Vekst i nord var «Rundt bordet». Her taler pastor Ellen Merete Drønen på Alle Sammen møtet. (Foto: Trond Filberg)

«Kong Iselin» studerer det flotte, dekkede bordet. (Foto: Trond Filberg)

Rickard Lundgren talte på Liv & Vekst i nord. (Foto: Trond Filberg)

Her er noen filmglimt fra Liv & Vekst i nord som skjer i regi av misjonskirkene i nord, medarbeidere fra flere steder i landet og Misjonskirken Norge. (Copyright MKN, filmet og klipp av Lasse Eid). www.livogvekstinord.no

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X