NYANSATT: Emilie Lunde (t.h.) er ansatt som prosjektmedarbeider i det nasjonale planteprosjektet «Sandnes misjonskirke». Rådgiver for menighetsplanting, Anne Hansli, gleder seg over ansettelsen. (Foto: MKN)


Nytt om navn – sentralt og lokalt

Det er flere endringer staben sentralt og i våre menigheter.

Av Trond Filberg, redaktør misjonsnytt.no – Publisert 03.09.2024 – Oppdatert 05.09.2023.

Mats Sveindal er vikarierende daglig leder i Misjonskirken UNG fram til årsskiftet, mens Isak Voie har fødselspermisjon.

Astri Seljåsen Torp er ansatt i 40 % i Misjonskirken Norge fra 1. august som arkivleder i Historisk arkivsenter. Hun bor i Lillesand og har vært prosjektleder for menighetsplanting i Lillesand, og tidligere pastor i Frimisjonen Tromsø.

Angie Vasquez ble 15. august ansatt i Misjonskirken Norge som misjonær i Colombia. Hun har de siste to årene vært vår volontør i landet. Hun reiste til Colombia fra Norge i starten av september. Hennes tjenested er i kystbyen Barraquilla, der vår misjonærfamilie Gonzalez Bjelland også er bosatt.

Emilie Lunde er ansatt som prosjektleder i 30 prosent stilling for det nasjonale planteprosjektet Sandnes misjonskirke.

Anne Hansli er fra august tilbake fra delvis permisjon, og er nå ansatt i 90 prosent i Misjonskirken Norge, som rådgiver for menighetsplanting og administrasjonskonsulent i nasjonal avdeling.

Thomas J. Vårlid sluttet i sommer i deltidsstillingen som vikar i Misjonskirken Norge. Han er nå midlertidig leder av Ansgar bibelskole.

Noah Råmunddal sluttet i august som kommunikasjonskonsulent i Misjonskirken Norge.

Elise Kleiven som var fast ansatt som kommunikasjonskonsulent i Misjonskirken Norge, har sluttet i stillingen i august. Men hun vikarierer i en deltidsstilling inntil videre.

Emilie Gule Karlsson og Elias Røsnes som forrige skoleår var volontører i Colombia for Misjonskirken Norge, kom i sommer tilbake til Norge og tjenesten er avsluttet.

Anne Margrethe Mandt-Anfindsen, menighetsrådgiver i Misjonskirken Norge, har studiepermisjon fra 1. oktober og ut året.

Siri Iversen, generalsekretær i Misjonskirken Norge, deltar i slutten av september på The Fourth Lausanne Conference som holdes i Sør-Korea. Siste halvdel av oktober reiser Siri til Colombia. Der deltar hun på verdenskonferansen til IFFECC i Medellín, sammen med blant annet internasjonal leder, Jon-Arne Hoppestad og rådgiver for misjons, Øyvind Slåtta.

Mats Sveindal

Foto av Astri Seljåsen Torp. Foto av Trond Filberg, 2024.

Astri Seljåsen Torp.

Thomas J. Vårlid.

Endringer i misjonskirkene

Ole Petter Livden ble fra 1. august ansatt som ny hovedpastor Arna misjonsmenighet.

Martin Vespestad startet 10. august som pastor i Misjonskirken Kråkstad. Dette er en midlertidig ansettelse fram til juni 2025.

Elisabeth og Torfinn Thorsen har startet som pastorer i Misjonskirken Stavanger. Innsettelse skjedde søndag 18. august.

Erlend Mørk Drønen er fra august ansatt som ungdomspastor i Haugesund misjonskirke. Innsettelse skjedde 25. august. Han var før dette ungdomspastor i Flekkerøy misjonskirke.

Helene Kvia er fra i høst deltidsansatt i en prosjektstilling i Flekkerøy misjonskirke. Hun skal ha med fokus på disippelgjøring og ledertrening i ungdomsarbeidet, sammen med Daniel Kristoffersen som er ungdomsarbeider i menigheten.

Jim Foss er ansatt fra 1. september som ny pastor i Kristiansand misjonskirke Salem og startet i september. Han har vært hovedpastor i Misjonskirken Lyngdal i nærmere tolv år og sluttet i august. Rune Heimvoll ble ansatt på fulltid fra 1. januar som pastor og daglig leder i menigheten.

Ingrid Lindberg har i september begynt i en 40 % stilling som sykehusprest ved UNN Narvik. Hun fortsetter som hovedpastor i Narvik misjonskirke i 60 % stilling. Fra 1. september er Kristine-Malene Livden Arntsen ansatt i Narvik misjonskirke som barne- og ungdomsleder.

Martine Aanensen er ansatt som ny pastor i Misjonskirken Nesodden fra 1. april 2025. Hun slutter da som familie- og ungdomspastor i Arendal misjonskirke. Per A. Noreng er for tiden fungerende pastor for Misjonskirken Nesodden.

Gjermund Igland sluttet 1. mai som hovedpastor i Arendal misjonskirke.

Lars Andreas Fladstad er ungdomspastor i Ytre Randesund misjonskirke. Han overtok stillingen etter Isak Voie som nå er daglig leder i UNG. Hannah Vårlid Foss er ansatt i menigheten som ungdomsarbeider etter Marie Boye. Marie Tretteteig har prosjektstilling i barne- og tweenskirka. Øvrige ansatte er pastorene Torbjørg Oline Nyli og Elise Igland.

Ole Petter Livden

Martine Aanensen

Jim Foss.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X