Ungdomsleirene 2022

Across – Stagedive – Stagedive nord

Vil du være leder på leir?  Vi har behov for gode ledere og forbilder på både våre leirer. På Stagedive er hjelpeledere 17-19 år og ledere er unge voksne fra 20 år og oppover. Ledere på Across bør ha fylt 22 år. Ta kontakt med Helene ved spørsmål: helene@mknu.no / 41434186.

ACROSS

Across 2022

26.-29. juni 2022 på Ansgarskolen, Kristiansand

Across er for deg mellom 16 og 20 år, med andre ord for deg som er ferdig med ungdomsskolen etter sommeren. Dette er en fantastisk møteplass med tid for Jesus og vennskap. Vi vil gi deg det beste vi har innen ledertrening! Vi overnatter på sommerhotellet ved skolen, og i området er det sandvolleyballbane, badestrand og andre aktivitetsmuligheter. Det blir Powerstation med lovsang og forkynnelse, samt bibelundervisning, underholdning og godt fellesskap.

Les nettartikkel fra tilsvarende Across i 2021 >>

Across arrangeres rett etter «The Send» (lørdag 25. juni), som skjer på Telenor Arena, på Fornebu utenfor Oslo. Lenke til Thesend.no >>

STAGEDIVE

Stagedive sommer i Stavern!

Dato: 13.-17. juli 2022.

Hundrevis av ungdommer har sin leircamp på gressplenen ved Nesjarheim, på motsatt side av veien for Stavern folkehøyskole. Stagedive 2022 skjer parallelt med Liv & Vekst sommerfestival.

Stagedive CAMP

Stagedive CAMP er for deg som skal begynne i 10. klasse eller VGS til høsten. Det blir god stemning og mange opplevelser. Vi har aktiviteter som fotball, volleyball, bading, underholdning og mye mer! Jesus er i fokus, og du vil få muligheten til å bli bedre kjent med Ham. Hver kveld er det Powerstation  – «kraftstasjonen» – som er hjertet av ungdomsleirene.  Her blir det fullt trøkk med Jesus, lovsang, talere og innslag som rører ånd, sjel og kropp.

Stagedive JUMP

Jump Stagedive logo

Du som skal begynne i 8. eller 9. klasse til høsten, deltar på JUMP. Vi skal ha egne smågrupper og aktiviteter. I tillegg er alle på Powerstation (møtene). Vi gleder oss til å se deg på Stagedive JUMP!


link til facebookFølg med på
Stagedive
på Facebook >> 

STAGEDIVE NORD

Stagedive nord – pinsen 2022.

Stagedive nord skjer 3.-6. juni på Evenskjer, samtidig med Liv & Vekst i nord. 

Stagedive er for deg som skal begynne på ungdomsskolen og i 1VGS. Er du 17-19 år er du hjertelig velkommen til å være med som hjelpeleder!

Vi fyller dagene med Powerstation (hjerte av leiren; felleskap, lovsang, forkynnelse og forbønn), underholdning, aktiviteter, vennskap og mye moro! Her møter du nye og gamle venner, og får muligheten til å bli bedre kjent med Jesus. Overnattingen skjer på Skånland skole.

Leirsjef er Hedda Hjembo (bildet).

Påmeldingen er nå åpnet i Checkin.no. Frist 25. mai.

I Checkin er det oppgitt priser.