VIGGO KLAUSEN

Viggo Klausen er en dyktig og kreativ formidler, som er ansatt i Misjonskirken UNG som omreisende barne- og familieforkynner. 

Se filmer for samtaler og inspirasjon med Viggo, blant annet «Viggo for tweens», konkurranser, musikkvideoer og Mestermøte. Du finner filmene på Youtube-kanalen til Misjonskirken UNG. Klikk her.


Viggo har i over tjue år besøkt menigheter og arrangementer i de fleste kirkesamfunn i Norge, i tillegg til internasjonale oppdrag. Han utarbeider også stadig nytt materiell for barn og tweens, foreldre, besteforeldre, ledere og forkynnere. Se tilgjengelige UNG-ressurser i vår ressursbank og i UNGs nettbutikk.

Bakgrunn: Viggo er gift med Katharina, har to barn og er bosatt i Kristiansand. I tillegg til arbeidet i Misjonskirken UNG har han bakgrunn fra Ansgar Bibelskole og som menighetsarbeider, barne- og familiepastor og evangelist i Askøy misjonskirke, Åsane misjonsmenighet, Arna misjonsmenighet, Helgeland, Misjonskirken Askim og i Salem misjonsmenighet.

Andakter med Viggo: Hør Viggo i fem avsnitt på podcast (Norea), om det å formidle troen på Jesus til unge, som vokser opp i et stadig mer ateistisk samfunn – Levende tro. KLIKK HER.

Bilde av Viggo? Får dere besøk av Viggo og trenger et foto av ham for å informere? Se mappen «Pressefoto» i ressursarkivet.

Booking

Ønsker du å booke Viggo for besøk til menighet, skole eller arrangement, send e-post til viggo.klausen@mknu.no.

Følgende informasjon ønskes ved henvendelse: Kontaktperson, menighet/gruppe/skole, kort beskrivelse av publikum/formål, og hva dere ønsker Viggo skal bidra med.

Forkynnelse

– Familiemøter
– Ungdomssamlinger
– Barnesamlinger
– Ordinære gudstjenester

Skoleundervisning

– Søster Annie (enkelttime for 4.-7. trinn)
– Vandring gjennom Bibelen fra Bibelselskapet (fire skoletimer for 5. trinn)
– Mobbing og medfølelse (enkel og dobbel-time for 4.-7. trinn)
– Grunnleggende livskunnskap og rusforebygging om alkohol og narkotika
(dobbeltime for 6.-7. trinn)
– Bibelhistorier med fortelling, dukketeater og musikk
(enkelttime for 1.-7. trinn)

Seminarer

– Kreativ forkynnelse
– Dukketeater
– Hvordan gjennomføre familiegudstjenester
– Barn og Den Hellige Ånd
Levende tro – trosopplæring for hjem og menighet

Musikk

– Konsert med band eller solo med voksne som målgruppe
– Det er mulig å bestille Viggos CD «51» ved å sende e-post til ung@mknu.no og i Viggos stand (selges ikke i UNGs nettbutikk)

Gjøre Jesus kjent på ditt hjemsted?

Viggo Klausen står i spissen for «Velkommen hjem» – som er en frittstående forening med et omfattende opplegg med ressurser og lokale arrangement, for å hjelpe menigheter og kristne grupper til å nå nye barn og familier med det helt sentrale budskapet om Jesus.

Se mer på nettsiden velkommenhjem.as.