Jul i Romania, Călărași

Årets julekampanje i Misjonskirken Norge går til misjonsarbeidet i Calarasi, en region helt sør i Romania. Her samarbeider vi med lokale menigheter og organisasjoner om menighetsplanting, evangelisering, ledertrening, ungdomsarbeid og diakoni.

Misjonsarbeidet drives i områder preget av dyp fattigdom og stor arbeidsledighet. I denne konteksten ønsker vi å bringe et budskap om håp for alle mennesker.

Gi juleglede

En av våre samarbeidspartnere er organisasjonen Gateway to Hope, som blant annet driver et familiesenter på Rasa for kvinner og barn i sårbare livssituasjoner. Hver jul deler de ut julegaver til barn og matposer, inkludert ved for vinteren, til vanskeligstilte familier.

Årets julekampanje i Misjonskirken Norge har som mål å bidra med:

  • 300 julegaver til barn (90 kroner stk.).
  • 80 matposer og ved til vanskeligstilte familier (300 kroner stk.).

Når gave- og matposene er dekket inn, vil overskuddet fra julekampanjen gå til det langsiktige misjonsarbeidet som drives i Calarasi gjennom året.

Tusen takk for alle gaver til misjonsarbeidet i Calarasi!

Les mer om arbeidet i Romania i nyhetsartiklene nederst på siden.

Kontaktperson for Julekampanjen er: Tor Marius Langås. Tlf. 477 54 990. E-post: tor.marius@mknu.no

Jeg anbefaler julekampanjen!

Jeg har besøkt menighetene i Calarasí mange ganger i flere år. Innsamlingen i årets julekampanje vil være utrolig bra for å hjelpe og skape håp for så mange familier og voksne som har det vanskelig.

Jeg anbefaler på det varmeste både enkeltpersoner, familier i Norge og misjonskirker til å gi en raus gave!

Jens Kåre Lindal, misjonskonsulent for Romania og pastor i Vågsbygd misjonskirke

Hvordan kan jeg bidra?

Gi en personlig gave til Romania! 

→ Gi gaven med Vipps eller bankkort – og få skattefradrag – på vår giverside – klikk her >>

Vipps en gave til #117008

Engasjer din menighet

1. På mknu.no/ressurser  vil du finne filmer, slides/lysbilder med QR-kode, forslag til appell for kollekt og annen informasjon til bruk i menighetens innsamling.

2. Finn selv gode plasser i førjulstiden for å sette fokus på «saken». For eksempel i søndagssamlinger, formiddagstreff, ungdomsklubben, barnekirken og i sosiale medier.

3.  Hvis du skal samle inn midler ta i bruk QR-kode eller vippsnummer, eller overfør den innsamlede gaven til gavekontoen 3000 15 10300 – merk «Julekampanjen».

Aktuelle nyheter og blogger

MSK for Romania:  1. Grimstad MSK har nylig fått gullskjerf, som et tydelig tegn på…

NYE UTSENDINGER: I samarbeid med Familiekirka Lindesnes, sender Misjonskirken Norge familien Stensland (t.v.) og familien…

KOMMER TIL TRO: Flere kommer til tro og lar seg døpe i Calarasi, Romania! Her…