I UNG-BUTIKK kan du finne hvordan du kjøper materiell og produkter.
Misjonskirken UNG selger og formidler salg av disippelkorset, aktuelle bøker og filmpakker med samtaleopplegg.

Disippelkors

Vi er stolte av å forvalte Edin Løvås sitt disippelkors. Korset finnes i ulike størrelser og i materialene gull, sølv og tinn, og kan også bestilles med ulike typer lenker. (Les mer bakgrunnen for disippelkorset på disippelkors.no.)

«Korset, slik vi alle kjenner det, symboliserer Jesu Kristi død og forsoning. Det symboliserer også rettferdiggjørelsen. Korset har fått en dominerende plass. Det er kristendommens kjennemerke.»

– Edin Løvås

Disippelkors kjøpes i Hermons nettbutikk.

Bøker

«Hver tid teller» (2018)

I denne boka deler Linda Andernach Johannesen egne erfaringer og forklarer sammenhenger for å utruste til slitesterkt hverdagstro. Hun setter søkelyset på hvordan samarbeidet mellom hjem og menighet kan fungere bedre. Målet er å gi den kristne troen til barna så de beholder troen som voksne.

Les mer om boka her!

Veiledende salgspris: kr 249

Kjøpes i Luther forlags nettbutikk.

«Etterlysning: Åndelige foreldre» (2015)

Vi kaller ofte menigheten for vårt åndelige hjem, men hvor er foreldrene? Hvor er de godt voksne som kan rettlede og være til stede? Dette er en bok for de som lengter etter åndelige foreldre, og de som lengter etter å være det. Boka er skrevet av Torbjørg Oline Nyli, som er pastor i Fevik misjonskirke og tidligere daglig leder i Misjonskirken UNG.

Veiledende salgspris kr 249

«Alle sammen – En håndbok i generasjonsgudstjenester» (2012)
Bokas forfatter, familieforkynner Viggo Klausen, beskriver i denne boka hovedtankene bak konseptet Alle sammen-gudstjenester.

«En god Alle sammen-gudstjeneste krever et godt forarbeid, en god kjøreplan (…) ett klart tema og en sentral og praktisk forkynnelse. Både store og små forsamlinger kan få til gode samlinger for hele menighetsfamilien.» – Viggo Klausen

Veiledende salgspris: kr 249

Kjøpes i Hermons nettbutikk.

«1 år – 2 barn – 3 venner» (2018) er trykket i nytt opplag hos Lunde forlag! Forfatterne Linda A. Johannesen og Kristin Lie (tidl. Pedersen), har skrevet historiene om Stine og Jørgen – hva de opplever og vaffelbesøk hos fru Fjell.

Temaene er koplet til hva som er typisk for hver måned gjennom et skoleår. Boka egner seg godt som utgangspunkt for samtaler med barna – og som lesestykker.

Veiledende salgspris: kr 199

Kjøpes i Lunde forlags nettbutikk.

«Speiderandakter» (2015)

Misjonskirken Speiderkorps har laget en bok med korte andakter som speiderne kan ha med på tur. Andaktene er korte og lett å lese og passer også bra til bruk på speidermøter og ungdomssamlinger. Boken er liten og vanntett og passer perfekt i skjortelommen. Boken selges kun i bunter på 10 stk.

Veiledende salgspris: kr 300 (10 stk)

Kjøpes i Hermons nettbutikk.

Filmpakker

VIGGO FOR TWEENS :

Viggo Klausen har laget en rekke filmer spesielt rettet mot barn i alderen 10-15 år. Han våger å ta opp de vanskelige spørsmålene mange unge i dag utfordres på, både i forhold til liv og tro.

ÅPENT HUS (2011 – 2012): Åpent hus er UNGS populære serie med kristent barne-tv i tre utgivelser, med to episoder i hver. Disse kan brukes i hjemmet eller som et alternativ søndagsskole-opplegg. I episodene møter du profezzor Ztein Gahl med sine rareste påfunn. Barna i huset tar deg med på leker, konkurranser og morsomme sprell. Målgruppe: 6 til 11 år.

  • Episode 1 & 2: «Korsvask» og «Finnes det bevis»
  • Episode 3 & 4: «Salt» og «Storm i hjertet»
  • Episode 5 & 6: «Stillhet» og «Bevar ditt hjerte»

Veiledende salgspris: kr 90 (to episoder)

Alternativer for kjøp:

  1. Bestill DVD via nettbutikken på Hermon
  2. Filmene er også digitalisert og kan lastes ned via vår nettside. Kjøp tilgang ved å sende e-post til ung@mknu.no.

UNG-ressurser

Se gratis UNG-ressurser som kan lastes ned fra vår nettside på mknu.no/ungressurser.

Har du spørsmål om produkter og ressurser, send en e-post til ung@mknu.no.