I UNG-BUTIKK kan du finne hvordan du kjøper materiell og produkter.
Misjonskirken UNG selger og formidler salg av disippelkorset, aktuelle bøker og filmpakker med samtaleopplegg.

Disippelkors

Misjonskirken UNG er stolte av å forvalte smykker med disippelkorset som motiv, designet av Edin Løvås. Smykkene finnes i ulike størrelser og i materialene gull, sølv og tinn. Disse kan bestilles med ulike typer lenker.

«Korset, slik vi alle kjenner det, symboliserer Jesu Kristi død og forsoning. Det symboliserer også rettferdiggjørelsen. Korset har fått en dominerende plass. Det er kristendommens kjennemerke.»

– Edin Løvås

Les mer om disippelkorset – klikk her.

Bestill disippelkorset – klikk her.

Bøker

«Hver tid teller» (2018)

I denne boka deler Linda Andernach Johannesen egne erfaringer og forklarer sammenhenger for å utruste til slitesterkt hverdagstro. Hun setter søkelyset på hvordan samarbeidet mellom hjem og menighet kan fungere bedre. Målet er å gi den kristne troen til barna så de beholder troen som voksne.

Les mer om boka her!

Veiledende salgspris: kr 249

Kjøpes i Lunde forlags nettbutikk.

Bok forside Generasjon savnet

«Generasjon savnet» (2019)

«Nøden for min foreldregenerasjon har våknet i meg. Jeg tror at Jesus er på leit etter de mange som en gang regnet seg som kjernen i menigheten, men som nå kjenner seg som fremmede samme sted.»

Foreldregenerasjonen er savnet fordi den er betydningsfull, fordi den har noe mange trenger og lengter etter. Torbjørg Oline Nyli ønsker å formidle behovet hos unge mennesker for å bli sett og lyttet til av trygge voksne. De er generasjon Prestasjon som lengter etter generasjon Savnet.

I Generasjon Savnet tar hun opp tråden fra sin første bok, Etterlysning: Åndelige foreldre, med en utfordring til foreldregenerasjonen om ikke å førtidspensjonere seg i Guds rike.

Veiledende salgspris: kr 249

Kjøpes i Lunde forlags nettbutikk.

«Etterlysning: Åndelige foreldre» (2015)

Vi kaller ofte menigheten for vårt åndelige hjem, men hvor er foreldrene? Hvor er de godt voksne som kan rettlede og være til stede? Dette er en bok for de som lengter etter åndelige foreldre, og de som lengter etter å være det. Boka er skrevet av Torbjørg Oline Nyli, som er pastor i Fevik misjonskirke og tidligere daglig leder i Misjonskirken UNG.

Veiledende salgspris kr 249

«Alle sammen – En håndbok i generasjonsgudstjenester» (2012)
Bokas forfatter, familieforkynner Viggo Klausen, beskriver i denne boka hovedtankene bak konseptet Alle sammen-gudstjenester.

«En god Alle sammen-gudstjeneste krever et godt forarbeid, en god kjøreplan (…) ett klart tema og en sentral og praktisk forkynnelse. Både store og små forsamlinger kan få til gode samlinger for hele menighetsfamilien.» – Viggo Klausen

Veiledende salgspris: kr 249

Vi er i prosess med å bytte distributør av boka. For spørsmål/bestilling, send en e-post til ung@mknu.no.

«1 år – 2 barn – 3 venner» (2018) er trykket i nytt opplag hos Lunde forlag! Forfatterne Linda A. Johannesen og Kristin Lie (tidl. Pedersen), har skrevet historiene om Stine og Jørgen – hva de opplever og vaffelbesøk hos fru Fjell.

Temaene er koplet til hva som er typisk for hver måned gjennom et skoleår. Boka egner seg godt som utgangspunkt for samtaler med barna – og som lesestykker.

Veiledende salgspris: kr 199

Kjøpes i Lunde forlags nettbutikk.

«Speiderandakter» (2015)

Misjonskirken Speiderkorps har laget en bok med korte andakter som speiderne kan ha med på tur. Andaktene er korte og lett å lese og passer også bra til bruk på speidermøter og ungdomssamlinger. Boken er liten og vanntett og passer perfekt i skjortelommen. Boken selges kun i bunter på 10 stk.

Veiledende salgspris: kr 300 (10 stk)

Vi er i prosess med å bytte distributør av boka. For spørsmål/bestilling, send en e-post til ung@mknu.no.

Filmpakker

VIGGO FOR TWEENS :

Viggo Klausen har laget en rekke filmer spesielt rettet mot barn i alderen 10-15 år. Han våger å ta opp de vanskelige spørsmålene mange unge i dag utfordres på, både i forhold til liv og tro.

ÅPENT HUS (2011 – 2012): Åpent hus er UNGS populære serie med kristent barne-tv i tre utgivelser, med to episoder i hver. Disse kan brukes i hjemmet eller som et alternativ søndagsskole-opplegg. I episodene møter du profezzor Ztein Gahl med sine rareste påfunn. Barna i huset tar deg med på leker, konkurranser og morsomme sprell. Målgruppe: 6 til 11 år.

  • Episode 1 & 2: «Korsvask» og «Finnes det bevis»
  • Episode 3 & 4: «Salt» og «Storm i hjertet»
  • Episode 5 & 6: «Stillhet» og «Bevar ditt hjerte»

Veiledende salgspris: kr 90 (to episoder)

Alternativer for kjøp:

  1. Bestill DVD ved å sende e-post til ung@mknu.no
  2. Filmene er også digitalisert og kan lastes ned via vår nettside. Kjøp tilgang ved å sende e-post til ung@mknu.no.

UNG-ressurser

Se gratis UNG-ressurser som kan lastes ned fra vår nettside på mknu.no/ungressurser.

Har du spørsmål om produkter og ressurser, send en e-post til ung@mknu.no.