LEDERSKOLE: Årets Lederskole ble arrangert på Ansgarskolen, med Svein Aksel G. Nakkestad og Helene Igland Stensland i spissen for arrangementet. (Foto: Trond Filberg)


Inspirerte til å lede

Om lag 70 deltagere, medarbeidere og ledere deltok på UNG Lederskole. Den ble arrangert helgen 22.-24. oktober på Ansgarskolen.

– Det var så fint å kunne arrangere en slik helg i de nye, flotte lokalene på Ansgarskolen. Dessuten bidro flere av skolens ressurser gjennom hele helga! Dette sier nyansatte ungdom- og tweenskonsulent i Misjonskirken UNG, Helene Igland Stensland. Hun holdt tak i det praktiske med arrangementet og ledet ungdommene gjennom det varierte programmet. Hun synes det var et godt samarbeid mellom UNG og Ansgarskolen og takker skolen for dette.

– Påmeldingen til lederskolen var litt tregere enn forventet, før det siste uke «rant inn». Vi ble om lag 70 deltagere til slutt. I tillegg var Ansgar bibelskole sine elever invitert til kveldsmøtene og underholdning, forteller Helene. Respons fra noen av deltagerne var at det var fin fordeling med spennende seminarer, gøye aktiviteter å velge mellom på dagen og fantastisk underholdning på kveldene.

Solid undervisning

I fellesundervisningen på lørdag, var det Torben M. Joswig som delte om kalls- og tjenesteforståelse. Han hadde også med seg Hannah Træen  som fortalte om egne erfaringer for kall og tjeneste i menighet. Odd Inge Elemy hadde fellesundervisningen på søndag.

Jonas Hompland talte fredag kveld på Lederskolen. (Foto: Trond Filberg)

«Sammen med Gud, når troen blir testet», var overskriften til Jonas Hompland, ungdomspastor i Lista misjonskirke. Han talte til ungdommene på Powerstation fredag kveld og delte personlige opplevelser og Guds ord. Powerstation lørdag kveld var med Martine Aanensen, og søndag med Torunn Lian.

Flere deltagere likte at de kunne velge mellom flere ulike spor på seminardelen. De kunne velge å de ville høre Johannes Øverland underviste om «Nybegynnerforkynnelse», mens Sunniva H. Eid i sitt spor hadde om lovsangslederen. Tormod Bakkevoll holdt misjonsseminar om «Herfra til jordens ender», Martin Jacobsen om trosforsvar, mens Anne May Abrahamsen snakker om sjelesorg.

Ny samling i desember

Daglig leder i UNG, Svein Aksel Nakkestad, så seg godt fornøyd med gjennomført lederskole. Nå forbereder UNG Nyttårs-Across for ungdom i 10. klasse og videregående skole. Det skal også skje på Ansgarskolen. Stagedive-samlinger er dessuten planlagt for både påsken, i nord i pinsen og i Stavern til sommeren.

Av Trond Filberg

Stagedive Live deltok gjennom hele helgen. Denne gangen bestod teamet av Sondre Storstadmo (gitar og sang), Naomi Adele Lende (sang), Rebecca Hamnes Johansen (sang), Constanse Borge (sang), Peter Nasralla (gitar), Tiedemann Borge (keyboard) Frederick Groos (bass), Anders Vala Jacobsen (gitar) og Emil Byberg (trommer). (Foto: Trond Filberg)

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X