Send dem ut!

Det skjer noe med unge mennesker i møte med misjon!

For perioden 2019-2022 har Misjonskirken UNG som mål å utvikle verdens beste ledere. Ikke fordi de nødvendigvis skal bli verdensledere på nivå med Andy Stanley. Barn og unge lokalt trenger det som for dem er verdens beste ledere: de som er der, ser dem, viser dem Jesus og viser dem hva Gud har lagt ned av gull i dem.

En av egenskapene UNG ønsker å være med å utvikle er det å være misjonal. Vi heter Misjonskirken, og det forplikter. Misjonsbefalingen og kjærlighetsbudet må være i vårt DNA.

Jeg har sett flere ganger at det skjer noe med unge mennesker i møte med misjon. Enten det er i forbindelse med et evangeliseringsfremstøt på en lokal skole eller det er på en misjonstur til et annet land. Det skjer noe med dem. Etter en misjonstur husker jeg at jeg tenkte: det skjedde mer med ungdommene på denne misjonsturen enn all undervisningen og disippelgjøringen det siste året i forkant.

Misjonsoppdrag er som en trykkoker for disippelgjøring. Prosessen går raskere for å omsette teori til praksis.

De siste par ukene har jeg vært i kontakt med Laget og Ny Generasjon for å finne frem til et godt samarbeid om å nå ut på skolene i nærmiljøet der våre misjonskirker ligger.

Noen har sagt at kirken er den eneste organisasjonen som ikke eksisterer for dens medlemmer. Det er en dyp sannhet i det, selv om det er satt på spissen.

Hvilket bedre sted finnes det for å vitne om Jesus enn på de lokale skolene? Alle er jo der! Enn så lenge har vi fremdeles muligheten til å vitne om Jesus der. Det finnes også steder i Norge der evangeliet snart er glemt, og den lokale menighet trenger å få besøk av et team.

Hvor mange kan din menighet klare å sende ut lokalt, nasjonalt og internasjonalt?

Svein Aksel G. Nakkestad
Daglig leder Misjonskirken UNG

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X