BOOMERANG: Søstrene Christine Watne Kristiansen og Marita Watne Venås har laget enda en ny partylåt med positiv tekst og kristent budskap. (Foto: Privat)


Lansert ny låt for kidsa

– Det er altfor få sanger med gode tekster for barna, mener Christine og Marita. Så de lagde enda en ny låt som heter «Boomerang». I fjor utga de låta «Nådebriller».

Den 17. juni ble sangen «Boomerang» lansert på Spotify og YouTube. Teksten har referanse til den australske kastestykket bumerang som kommer tilbake til utkasteren. Låta handler om at når vi sender ut ord og handlinger, kommer de gjerne tilbake til oss før eller senere. Dermed er det gode ord, smil og komplimenter som vi burde dele med andre, for da får vi ofte det samme tilbake.

«Boom-, boom-, boomerang. Gi et smil, et kompliment. Kommer tilbake til ditt fang.»

– Vi fikk utrolig mange henvendelser og gode tilbakemeldinger på låta «Nådebriller» i 2021. Vi var tydeligvis ikke de eneste som savnet en fengene låt med et fint budskap. Dermed har vi slått til igjen, forteller de to ivrige mødrene og søstrene, Marita Watne Venås og Christine Watne Kristiansen. Begge har tilhørighet i Misjonskirken Norge.

Bak den nye låta «Boomerang» står Herman «Hermy» Svendsen, Marita Watne Venås og Christine Watne Kristiansen. (Foto: Privat)

– Vi håper mange kommer til å bruke den nye sangen på leirer og stevner i sommer, så som på Liv & Vekst sommerfestival og bibelcamp på Vegårtun. Selv skal vi bruke den på Nissedal bibelcamping, der vi har ansvaret for barnearbeidet, sier Marita og Christine.

Lagde heller en partylåt selv

Christine og Marita er opptatt av at barn og unge får kule sanger med gode tekster. De synes det florerte av sanger med fengende melodier, men med tekstene som ofte er preget av banning, stygge ord og fyll. I stedet for bare å klage på dette, har de derfor gått i studio og laget egne låter som nå er tilgjengelig for alle.

Søstrene synger selv på låta. Christine har skrevet teksten, og Herman Svendsen har laget musikken.

Av Trond Filberg

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X