Innsamling

Har du bursdag og vil samle inn penger til et godt formål? Skal din menighet ha kollekt til et av våre prosjekter?

På denne siden finner du informasjon om ressurser vi har tilgjengelige for at du som privatperson eller menighet kan være med å samle inn til våre felles nasjonale og internasjonale prosjekter.

Ved spørsmål knyttet til innsamling, kontakt Tor Marius på giver@mknu.no eller tlf 477 54 990.

Innsamlingsaksjon

Du kan enkelt opprette en innsamlingsaksjon til Misjonskirken Norge på Facebook via denne linken. Her er det lett å invitere med venner og man kan se fremgangen på innsamlingen i innlegget. Beskriv i din innsamling hvilke av våre prosjekter du ønsker pengene skal gå til, så sørger vi for at det innsamlede beløpet kommer dit det skal. Man kan velge et enkeltprosjekt, eller gi mer generelt, som for eksempel til vårt internasjonale arbeid, så fordeler vi pengene der det er størst behov.

minaksjon.no kan du opprette egne innsamlinger. Her kan du velge blant et utvalg av våre prosjekter og tilpasse innsamlingen med eget bilde, tekst og sette et innsamlingsmål.

Din innsamling kan så enkelt deles med familie og venner, for eksempel på sosiale medier eller via e-post.

Ressurser for innsamling

Vi ønsker at menigheter og privatpersoner skal lykkes med sine innsamlinger til våre fellesprosjekter. Vi jobber derfor fortløpende med å produsere innhold som viser det gode arbeidet som drives. Disse kan misjonskirkene tilpasse og benytte for informasjon og innsamling lokalt.

Vi har følgende hovedkanaler for ressurser og informasjon om våre giverformål:

  • Oversikt over alle giverformål på prosjektsidene
  • Se og last ned filmer fra vår Vimeo-kanal
  • Filmer, bilder, informasjonsark og PowerPoint-presentasjoner i ressursarkivet
  • Misjonsbladet – les på nett eller last ned via issuu.com
  • Følgende giverkampanjer/-fokus gjennom året: På vårhalvåret er det fokus på nasjonale prosjekter, på høsten er det UNG-fokus, Misjonskirkens dag i oktober, og julekampanjen til internasjonale prosjekter.

Finner du ikke det du leter etter? Sen en e-post til giver@mknu.no.