Dette er en ressursside for PO-medlemmene.

Ressurssiden har relevante dokumenter som informerer, aktuelle avtaler og medlemsskjemaer, samt organisatoriske dokumenter.

I Dropbox-mappene under finner du de aktuelle dokumentene. Klikk på mappen, og beveg musepeker over dokumentet så det skifter farge. Helt til høyre er det grå «pilned» som du klikker på og du får alternativene «Preview» eller «Download».

Et råd ved nedlasting av dokumenter: nettleseren Explorer har av og til problemer med å laste ned fra Dropbox. Bruk gjerne Chrome eller Safari. Ta kontakt med Trond Filberg om du ikke får det til (trond@mknu.no, m: 41228888).

Dokumentene fornyes når nye versjoner foreligger. Har du spørsmål om innholdet i dokumentene, ta kontakt med styreleder.

PO-medlem = Krifa-medlem

Medlemmer i Personalorganisasjonen (PO) er automatisk medlemmer i Krifa. PO-medlemmene har dermed fri adgang til ressurser i Krifa, så som hjelp og rådgivning innen områdene juss, pensjon, helse og yrkeskarriere. Krifa tilbyr også tannhelseforsikring.

Krifas jurister, rådgivere og karriereveiledere vil bistå både PO og det enkelte medlem direkte. Ingen spørsmål er for små og ingen saker er for store. Medlemmer kan kontakte Krifa så ofte de ønsker. Alle henvendelser direkte til Krifa er kun mellom medlem og jurist/rådgiver.

Les mer om Krifas medlemsfordeler her.