Dette er en ressursside for PO-medlemmene som vedrører arbeidstakere og arbeidsgivere i Misjonskirken Norge.

På denne medlemssidene ligger relevant informasjon, skjemaer og avtaler. Dette er blant annet lønns- og tariffavtaler, arbeidsavtale, særavtaler for pastorer, misjonærer, lærere ved Ansgarskolen og administrasjonene ved Misjonskirken Norges kontor og ved Ansgarskolen. I tillegg finnes skjemaer for kjøre- og reiseregning og informasjon om de kollektive forsikringene.

Siden PO-medlemmer nå har fri adgang til ressurser i Krifa, har medlemmene er rekke ressurser tilgjengelig for hjelp og rådgivning innen områdene juss, pensjon, helse og yrkeskarriere. Krifa tilbyr også tannhelseforsikring.

Krifas jurister, rådgivere og karriereveiledere vil bistå både PO og det enkelte medlem direkte. Ingen spørsmål er for små og ingen saker er for store. Medlemmer kan kontakte Krifa så ofte de ønsker. Alle henvendelser direkte til Krifa er kun mellom medlem og jurist/rådgiver. Les mer om Krifas medlemsfordeler her.

I mappene under finner du aktuelle PO-dokumenter og skjemaer.

Et råd ved nedlasting av dokumenter: nettleseren Explorer har av og til problemer med å laste ned fra Dropbox. Bruk gjerne Chrome eller Safari. Ta kontakt med kommunikasjonstjenesten om du ikke får det til.

Dokumentene fornyes når nye versjoner foreligger. Har du spørsmål om innholdet i dokumentene, ta kontakt med styreleder.

www.personalorganisasjonen.no