Styrken i å stå sammen!

Det er vår fallgruve å ende opp i å snakke i entall: jeg, meg, mitt og min. Bibelen snakker oftere i flertall om vi, våre og dere. Bibelens bilder er treet og grenene, kroppen og hodet. Vi er skapt til fellesskap og til å være og arbeide sammen.

Den siste tiden har vi satt fokus på vårt nasjonale arbeid gjennom kampanjen #fullførløpet. Vekst 2020 tar oss stadig nærmere år 2020, men det er fortsatt et stykke igjen. Vi ligger godt an i løypa for å nå de målene vi har satt. Likevel har vi et ønske om å løfte Vekst2020-visjonen, så vi får inspirasjon og styrke til å fortsette å arbeide frem mot målet.

Ivrig ventet vi på at personen som løp etappen før oss skulle dukke opp og levere stafettpinnen videre.

En av de tingen vi har gjort for å sette fokus på Vekst 2020, er å løpe Holmenkollstafetten sammen. Misjonskirken Norge stilte med hele fire lag; Ansgarskolen, Touchpoint, etablerte menigheter og menighetsplantere. 1,8 mil og 15 etapper ble løpt. Ivrig ventet vi på at personen som løp etappen før oss skulle dukke opp og levere stafettpinnen videre. Med pågangsmot og kraft tok man fatt på sin etappe. Etterhvert tok kreftene slutt, og gleden over at det sto noen der til å ta over stafettpinnen og legge ut på neste etappe var fantastisk.

Våre fire lag bestod av rundt 50 løpere fra store deler av landet – fra Misjonskirken Norge. Det ble ikke bare en flott stafett, men også en god illustrasjon av viktigheten av at vi fullfører løpet sammen. De færreste av oss hadde klart 1,8 mil alene, fra Bislett opp til Holmenkollen og ned tilbake til Bislett. Men sammen fikk vi det til. Sammen skal vi også finne styrke til å fullføre løpet og nå våre mål for Vekst 2020.

Se bilder fra Holmekollstafetten 2017

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X