MENIGHETSPLANTING: Ny El Pacto-menighet ble nylig innviet i Mosquera, i utkanten av Bogotá. Fra venstre: Cesar Briceño, Nubia Castro, Mona og Odd Bjørge Risanger.


Vekst i Misjonskirken i Colombia

Søndag den 17. september hadde vi gleden av å være med på innvielse av ny El Pacto menighet i Mosquera i utkanten av Bogotá. 

Siden februar i år har «63-menigheten» i Bogotá hatt en husgruppe i nabokommunen Mosquera. Gruppen vokste raskt, og det ble snart nødvendig å tenke større. De siste månedene har de hatt samlinger i en lokal restaurant som drives av en trofast bror i fellesskapet. Pastor Cesar Briseño fra 63-menigheten har vært ansvarlig for arbeidet og blir nå hovedpastor i nyplantingen. Søndag inviterte menigheten til innvielse med gjester og hilsener, blant annet fra ledelsen for Misjonskirken i Colombia (FIPEC), Misjonskirken Norges utsendte i Colombia hadde gleden av å hilse på vegne av norsk misjon, og dagens tale var ved hovedpastor i 63 menigheten, Andres Bunch. Han minnet om hvordan Jesus utvalgte folk til tjeneste, utrustet dem og er med dem når de samles i hans navn. Uavhengig om det er et flott kirkebygg eller i lånte lokaler. Det viktigste er at menigheten har Jesus som hjørnestein og bygger på Guds ord.

FIPEC består idag av rundt 45 menigheter i flere deler av landet. I tillegg finnes det mange grupper i en oppstartsfase og organisasjonen har mye fokus på vekst. Neste år fyller kirkesamfunnet 50 år, og målet er å feire med flere nye menigheter i felleskapet. Vær med å be om vekst i Colombia.

Av Odd Bjørge Risanger


Odd Bjørge og Mona Risanger er Misjonskirken Norges utsendte i Colombia. 
Følg gjerne deres blogg for små og store oppdateringer fra arbeidet i landet.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X