SLUTTER: Morten H. Drivdal og Eva Ekelund slutter i økonomitjenesten ved hovedkontoret til Misjonskirken Norge.


Medarbeidere slutter i Misjonskirken Norge

To medarbeidere slutter i Misjonskirken Norge. Historisk arkivsenter har engasjert medarbeider, og to nye ettåringer har reist til Colombia.

Eva Ekelund som har en deltidsstilling med særlig ansvar for lønnsoppgaver i økonomitjenesten i Misjonskirken Norge, har sagt opp og slutter innen desember. Eva startet som lønns- og regnskapssekretær i 1991. Nå slutter hun for å utvide sitt engasjement som hun allerede har i Maritastiftelsen.

Økonomileder Morten Halsteinli Drivdal har sagt opp sin stilling i Misjonskirken Norge og slutter ved årsskiftet. Morten hadde deltidsstilling i UNG fra 2012 og hadde også en deltidsstilling i Misjonskirken Norge, før han i juni 2016 begynte som økonomileder. Han skal begynne i ny stilling som konserncontroller i Egmont Publishing.

Kari Lorentzen vikarierer i Misjonskirken Norges Historiske arkivsenter og har et korttidsengasjement i en 15 prosent stilling. Kari er dessuten medlem i rådet for Historisk arkivsenter (HAS).

Våre utsendte i Colombia
Ekteparet Mona og Odd Bjørge Risanger er utsendte i Colombia for Misjonskirken Norge. Fra sommeren 2018 er det bare Odd Bjørge som er i Colombia og fungerer som Misjonskirken Norges stedlige representant i Colombia fram til sommeren 2019. Mona som har vært ute fram til i sommer, fikk ikke forlenget permisjonen i sin lærerjobb i Norge. Hun besøker gjerne misjonsmenigheter for å dele informasjon om misjonsarbeidet i Colombia. Interesserte kan ta kontakt direkte med Mona.

For skoleåret 2018/19 har Misjonskirken Norge to ettåringer i Colombia. Det er Zezag Enieva og Andreas Dahl Knapskog. De bor i hovedstaden Bogotá og deltar i de ulike prosjektene og menighetsarbeidet i Colombia. I løpet av oppholdet får de mye erfaring innen barne- og ungdomsarbeid. Zezag er fra Misjonskirken Lyngdal, og Andreas har blant annet bakgrunn som musikkskolelærer i Randesund musikkskole som instrumentlærer for barn og ungdom.

Av Trond Filberg

Andreas D. Knapskog

Zezag Enieva

Mona Risanger

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X