Våre utsendte

Misjonskirken Norge støtter hovedsakelig lokale arbeidere, men vi sender også misjonærer som bidrar strategisk inn i det lokale menighetsarbeidet og de ulike sosiale prosjektene. I dag har vi ett norsk misjonærpar utsendt til Colombia, i tillegg støtter vi et dansk-rumensk par utsendt til Romania fra Det Danske Missionsforbund. Misjonskirken Norge har også et utvekslingsprogram for unge frivillige arbeidere til Colombia eller Hong Kong.

Mona og Odd Bjørge Risanger
Ekteparet Risanger reiste til Colombia våren 2017.  Begge er engasjert i menighetsarbeid, oppfølging av våre sosiale prosjekter og veiledning for pastorer og deres familier. På grunn av avslag på ytterligere permisjon fra sin jobb som lærer måtte Mona vende tilbake til Norge sommeren 2018. Hun brenner for å dele informasjon om misjonsarbeidet vårt, så ta gjerne kontakt med henne om din menighet ønsker besøk. Odd Bjørge fortsetter i arbeidet og fungerer som Misjonskirken Norges stedlige representant i Colombia frem til sommeren 2019. Følg bloggen deres her.

Kontaktinformasjon:
Odd Bjørge: objrisanger@gmail.com
Mona: monairisanger@gmail.com

Vil du støtte ekteparet Risanger i Colombia?
Gi en gave eller registrer deg som fastgiver her.

Ettåring i Colombia
Skoleåret 18/19 har vi to ettåringer i Colombia; Zezag Enieva og Andreas Dahl Knapskog. De bor i hovedstaden Bogotá og deltar i de ulike prosjektene og menighetsarbeidet i Colombia. I løpet av oppholdet får de mye erfaring innen barne- og ungdomsarbeid. Zezag og Andreas har hver sin blogg der de formidler inntrykk og erfaringer fra året i Colombia. Følg dem gjerne for et innblikk og gode historier fra det lokale arbeidet!

Blogg
Knapskog i Colombia
Zezag i Colombia

Vil du støtte vårt utvekslingsprogram til Colombia økonomisk?
Gi en gave eller bli fastgiver her.

Dorthe og Cornel Pascu
Siden april 2006 har ekteparet Pascu jobbet som misjonærer i Romania. De er utsendt av vår søsterkirke Det Danske Missionsforbund og støttes av Misjonskirken Norge. Rumenske Cornel og danske Dorthe har to barn, Jonathan og Sara. Familien holder til i byen Onesti, nord-øst i Romania. Her hjelper de lokale menigheter med forkynnelse og bibelundervisning, og jobber med å plante nye menigheter. Fra 2015 har de jobbet målretta med evangelisering i landsbyer, og de driver flere barneklubber i og rundt Onesti. Utover menighetsarbeid er misjonærparet svært engasjert i sosialt arbeid.

Kontaktinformasjon:
cornelpascu@gmail.com

Vil du være med å støtte familien Pascu i Romania?
Gi en gave eller bli fastgiver her.