Våre utsendte

Misjonskirken Norge støtter hovedsakelig lokale arbeidere, men vi sender også misjonærer som bidrar strategisk inn i det lokale menighetsarbeidet og de ulike sosiale prosjektene. I dag støtter vi et dansk-rumensk par utsendt til Romania fra Det Danske Missionsforbund. Vi ønsker å sende misjonærer som kan bidra i arbeidet i Onesti, Romania og i Colombia, så ta kontakt ved interesse. Misjonskirken Norge har også et utvekslingsprogram for unge frivillige arbeidere som hvert skoleår sender frivillige til Colombia eller Hong Kong.

Dorthe og Cornel Pascu
Siden april 2006 har ekteparet Pascu jobbet som misjonærer i Romania. De er utsendt av vår søsterkirke Det Danske Missionsforbund og støttes av Misjonskirken Norge. Rumenske Cornel og danske Dorthe har to barn, Jonathan og Sara. Familien holder til i byen Onesti, nord-øst i Romania. Her hjelper de lokale menigheter med forkynnelse og bibelundervisning, og jobber med å plante nye menigheter. Fra 2015 har de jobbet målretta med evangelisering i landsbyer, og de driver flere barneklubber i og rundt Onesti. Utover menighetsarbeid er misjonærparet svært engasjert i sosialt arbeid.

Kontaktinformasjon:
cornelpascu@gmail.com

Vil du være med å støtte familien Pascu i Romania?
Gi en gave eller bli fastgiver her.

Vi har for tiden ikke andre utsendte misjonærer eller ettåringer. Interesserte kan ta kontakt med leder internasjonal avdeling, Jon-Arne Hoppestad.

Kontakt internasjonal avdeling – klikk her.