Våre utsendte

Misjonskirken Norge støtter hovedsakelig lokale arbeidere, men vi sender også misjonærer som bidrar strategisk inn i det lokale menighetsarbeidet og de ulike diakonale prosjektene. I dag støtter vi et dansk-rumensk par utsendt til Romania fra Det Danske Missionsforbund. Vi ønsker å sende misjonærer som kan bidra i arbeidet i Onesti, Romania og i Colombia, så ta kontakt ved interesse. Misjonskirken Norge har og et utvekslingsprogram for unge frivillige arbeidere til Colombia eller Hong Kong.

Dorthe og Cornel Pascu
Siden april 2006 har ekteparet Pascu jobbet som misjonærer i Romania. De er utsendt av vår søsterkirke Det Danske Missionsforbund og støttes av Misjonskirken Norge. Rumenske Cornel og danske Dorthe har to barn, Jonathan og Sara. Familien holder til i byen Onesti, nord-øst i Romania, der de driver en menighet i sentrum av byen. De hjelper og lokale menigheter med forkynnelse og bibelundervisning, og jobber med å plante nye menigheter i nærliggende landsbyer. Fra 2015 har de jobbet målretta med evangelisering i landsbyer, og er utover menighetsarbeid svært engasjert i diakonalt arbeid. Misjonærparet investerer særlig i barn og unge med flere barneklubber, årlig sommerleir og et skoleprogram som hjelper barn å fullføre grunnskolen.

Kontaktinformasjon:
E-post cornelpascu@gmail.com
Cornels Youtube-kanal.

Vil du være med å støtte familien Pascu i Romania?
Gi en gave eller bli fastgiver her.

Vi har for tiden ikke andre utsendte misjonærer eller ettåringer. Interesserte kan ta kontakt med leder for Internasjonal avdeling, Jon-Arne Hoppestad.

Kontakt Internasjonal avdeling – klikk her.