LEDERSKIFTE: I midten av august overlater Svein Aksel Nakkestad (t.v.) lederjobben til sin etterfølger, Isak Voie. (Foto: Trond Filberg) 


Flere endringer i UNG-staben

I midten av juni var Isak Voie i Oslo for å lære mer om jobben som daglig leder i Misjonskirken UNG.

Lederskiftet i Misjonskirken UNG nærmer seg. I midten august sluttet Svein Aksel G. Nakkestad etter ti år som daglig leder i åremålsstillingen. Da tar Isak Voie formelt over lederjobben. Men Isak ble ansatt i UNG allerede 1. juni i femti prosent stilling for å sette seg inn i alle sidene av oppgavene. Det gir en fin overgang fra en til neste leder.

Les nettartikkelen om Isak som var med i TSP-podden >>

Søndag 4. juni tok Ytre Randesund misjonskirke avskjed med Isak som nå slutter som ungdomspastor i menigheten.

Svein Aksel som bor på Flekkerøy, har fått nytt arbeid i Knif regnskap i Kristiansand.

Andre endringer i UNG-staben

Marius Hodne har sagt opp sin deltidsstilling i Misjonskirken UNG. Marius hadde ansvar for å følge opp student- og unge voksnearbeidet i UNG. Han slutter etter sommeren, og vil framover ha heltidsstilling i Randesund misjonskirke.

UNG søker nå etter å ansette en ny person i stillingen etter Marius. Det vil være å lede arbeidet med studenter og unge voksne. Det handler både om å etablere flere Touchpoint-grupper og se mulighetene for å etablere nye fellesskap for studenter og unge voksne.

Helene M. Gundersen, som er arrangementskonsulent i UNG, har for tiden permisjon en tid framover fra jobben. UNG er på utkikk etter en vikar for Helene, og interesserte kan ta kontakt med Svein Aksel.

Av Trond Filberg

UNG-staben får ny daglig leder i august. I juni var Isak på hovedkontoret i Oslo for å møte kommende medarbeidere og lære mer om hva jobben innebærer. Fra venstre: Linda A. Johannesen (Levende tro-konsulent), Svein Aksel Nakkestad (avtroppende daglig leder), Isak Voie, Wenche Irene Myren (administrasjonsleder) og Elisabeth Løken Stadheim (økonomikonsulent). (Foto: Trond Filberg)

Misjonskirken UNG søker å ansette Ung Voksen-konsulent (30 % stilling). Personen skal lede arbeidet med satsing på studenter og unge voksne. Touchpoint er en del av denne satsingen. Søknadsfrist er snarest. Kontakt daglig leder Svein Aksel Nakkestad.

Se oversikt på staben i UNG >>

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X