Vi ønsker å etablere nye, kristne fellesskap i fem byer i Norge.

Prosjektet «Fem byer»

Misjonskirken Norge har «Tro Sende Plante» som fokus i strategien for tiden fram til 2030. Som en del av vår felles strategi om å plante flere menigheter i Norge, ønsker prosjektet «Fem byer» å pionere fram kristne fellesskap i byer der det i dag er liten kristen virksomhet.

Vi har sett at vi har en utfordring i å etablere oss på nye områder av landet vårt. Håpet er at «Fem byer» kan bidra til at vi etablerer flere misjonskirker i deler av landet der det er behov for nye, kristne fellesskap.

I «Fem byer» ønsker vi å sende folk til aktuelle byer og steder der dette er aktuelt. Der vil utsendingene bygge fellesskap, som deretter kan lede til oppstart av kristne grupper og menigheter. Hvor dette er, har vi ikke bestemt. Men vi ser for oss noen områder og steder som kan være aktuelle. Vi tror dessuten at Guds ledelse og personers kall er en viktig del av hvilke steder som blir valgt.

Kontaktperson

Vil du vite mer om prosjektet «Fem byer», ta kontakt med Markus Kvavik på telefon 988 23 855 eller e-post markus@mknu.no.

Prosjektet «Fem byer» handler om at Misjonskirken Norge ønsker å etablere misjonskirker i områder av landet vårt der det er lite kristen virksomhet.

Podcast om «Fem byer»

Følg med på hva som skjer! Markus og gjester samtaler.

Podcasten publiseres på Spotify og iTunes. Søk opp Fem byer.

Første episode ble lansert 27. oktober 2022. Da snakker Markus og Jonas Hompland om hva er «fem byer»? Hvilke byer er det snakk om? Hvordan starter man egentlig i en ny by? Andre episode er samtale med Anne Hansli, rådgiver for menighetsplanting i Misjonskirken Norge.

Aktuelt nytt

PLANTE NYE MENIGHETER: – Hva vil du se de neste årene, spurte generalsekretær Siri Iversen…

VI VIL PLANTE: – Vi trenger flere støttepartnere for nye menigheter som vi jobber med…

TRO SENDE PLANTE: – Jeg føler meg ganske sikker på at vi kommer til å…