Volontørtjeneste internasjonalt

Ønsker du en opplevelse utenom det vanlige? Vil du erfare en ny kultur, lære språk og utfordre din egen komfortsone? Vil du bidra til noe meningsfullt for andre, og lære mer om menighetsarbeid og diakonalt arbeid? Da bør du søke om å være volontør i Misjonskirken Norges internasjonale arbeid!

Volontørtjeneste er for deg mellom 18 og 29 år. Du kan være et skoleår i Colombia og jobbe tett med våre misjonærer og lokale medarbeidere der. Utenom volontørtjeneste i Misjonskirken Norges arbeid kan vi anbefale et semester ved den internasjonale disippelskolen APG29, som drives av vår søsterkirke i Sverige. Les mer om hver av mulighetene under. Vi garanterer at det blir en erfaring du sent vil glemme! Og kanskje gir det deg noen tanker om hva du vil gjøre senere i livet?

  •  For spørsmål, send e-post til naomi@mknu.no

Volontørtjeneste i Colombia

Dette er for deg som ønsker å bety en forskjell i livet til barn og unge i Colombia. Vi tilbyr en spennende jobb i et eller flere av prosjektene og du blir en del av det lokale barne- og ungdomsarbeidet i menighetene. Du får tett oppfølging av våre misjonærer og lokale medarbeidere. De fleste av våre volontører bor hos en vertsfamilie under oppholdet. Du får god innføring i lokal kultur og noe språkopplæring. Det blir også mulighet for reiser og opplevelser i dette fantastiske landet.

Arbeidsområder: Som volontør blir du en del av barne- og ungdomsarbeidet i misjonskirkene. Du får og arbeidserfaring fra noen av våre diakonale prosjekter, som kan være SFO, grunnskole eller arbeid for barn som har opplevd omsorgssvikt.

Les blogg til volontørene Angie og Emilie her.

Se filmer på Youtube-kanalen til volontørene 21/22

Lengde på opphold: ca. 10 måneder

Apostlenes gjerninger 29

Historien fortsetter! APG29 er en internasjonal disippel- og misjonsskole som drives av vår søsterkirke i Sverige. I ett semester får du muligheten til å bli bedre kjent med Jesus og leve etter de prinsippene som kjennetegnet den første kirken vi får beskrevet i Apostlenes gjerninger. Du får spennende, praktisk undervisning og mulighet til å dele livet og troen med andre deltagere og ledere fra ulike kulturer. Ønsket er å forme deg til en disippel som igjen former nye disipler. Opplegget består av et kort for- og etterkurs på Karlskoga folkehøgskole i Sverige, og en tre måneders internasjonal misjonstur.

Les reisebrev fra Carina som deltok på APG29 skoleåret 19/20.

Neste skole er planlagt 15. januar til 26. april 2024 og går til Thailand! 
Les mer og send inn søknad her.

OBS! Søknadsfrist 15. november 2023!